Broodmandje bedrukken

Broodmandje met naam

Een broodmandje om de lekkerste en verste broodjes in te serveren. Het broodmandje is te bedrukken met naam of logo. Het mandje is van canvas gemaakt en heeft een omgeslagen rand. Het materiaal canvas wordt ook wel hennep genoemd. De mand 22 cm lang, 22 cm breed en 16 cm hoog (8 liter). De mand is te bedrukken met eigen tekst, maar ook met onze populaire naamlogo's. Een heerlijk mandje om je zelfgemaakte en versgebakken croissantjes in te leggen of van die lekkere warme broodjes. Maar het broodmandje kan natuurlijk ook gebruikt worden voor het gesneden stokbrood tijdens de barbecue.

Andere BBQ producten zijn onze populaire BBQ set in houten box en een leuke barbecue want. Om de set helemaal af te maken kun je natuurlijk ook nog ons leuke kookschort bedrukken met een bijpassend logo. Allemaal leuke cadeautjes voor echte barbecue liefhebbers of voor bijvoorbeeld Vaderdag.

Feestdagen

Het broodmandje is ontzettend leuk om op tafel te zetten tijdens speciale gelegenheden, bijvoorbeeld tijdens de Pasen. Speciaal voor Pasen bedrukken wij onze producten ook met logo's speciaal ontworpen voor Pasen. Ook voor tijdens het kerstontbijt kan het broodmandje de tafel helemaal afmaken! Natuurlijk kun je het mandje, bedrukt met bijvoorbeeld ons populaire familie logo, altijd op tafel zetten tijdens het ontbijt of de lunch.

Voor speciale feestdagen als Kerst, Sinterklaas, Oud & Nieuw en Pasen bedrukken wij ons assortiment met speciaal ontworpen logo's. Een eierdopje met paasei erop of een gekleurde mok met rendier bedrukt. Om de feesttafel helemaal af te maken bedrukken wij ook servetten en tafelkleden. Bedruk voor jouw kleintje een schattig plastic bordje met logo en naam. Ontwerp ons broodmandje met naam in onze design tool hierboven en maak jouw mandje uniek!

Producteigenschappen

  • Afmetingen: 22x22x16 cm (8 liter)
  • 100% canvas
  • Bedrukt met tekst of logo