Bierpul graveren met naam

Niets is gezelliger dan een avondje met vrienden genieten van een heerlijk koud biertje. En wat maakt zo'n avond nog specialer? Een gepersonaliseerde bierpul! Het graveren van je naam of een eigen tekst op een bierpul is niet alleen een unieke manier om jezelf te onderscheiden, maar ook een geweldig cadeau-idee voor speciale gelegenheden. Maak bijvoorbeeld voor de vriendengroep een aantal bierpullen voor Koningsdag, leuk als thema cadeautje!

Persoonlijke bierpul als cadeau

Een lekker koud biertje in je eigen grote bierpul gegraveerd met jouw naam erop. Dat klinkt toch perfect? Het is mogelijk bij simply colors. Naast je naam, kun je er ook nog een leuke print bij laten graveren of natuurlijk een andere tekst als je dat liever hebt dan je eigen naam. Ook super leuk om cadeau te geven op iemand zijn verjaardag, als trouwcadeau voor de bruidegom of voor een goede vriend. Een persoonlijker cadeau kun je niet geven!

Bierpul graveren

Het glas is heel stevig en wordt nauwkeurig gegraveerd, waardoor jouw gekozen opdruk er heel mooi op uitkomt. Niet alleen voor jezelf is deze bierpul top. Misschien heb je een goede vriend die wel een biertje lust. Of een opa die een echte bierkenner is. Geef dit glas dan cadeau, samen met bijvoorbeeld een aantal speciaalbiertjes. Dat maakt een mooi cadeaupakket. Ook als cadeau voor Vaderdag of om te gebruiken tijdens een avond borrelen met de vriendengroep is een gepersonaliseerde bierpul super leuk. Shop hier alle gegraveerde glaswerken.

Gepersonaliseerde bierpullen

Bierpullen nodig voor de sportvereniging of geef je binnenkort een feestje? Dan is het leuk om een eigen gravure op je bierpullen te laten laseren. Neem bijvoorbeeld het logo van de vereniging of de verschillende namen van de vriendengroep. Gepersonaliseerde bierpullen zijn binnen een groep of club altijd een goed idee! Bekijk ook de prints voor gepersonaliseerde bierglazen, de tegenhanger van de bierpul, voor als je liever kleinere biertjes serveert. Beide bierglazen zijn ook ideaal voor Koningsdag.

Producteigenschappen

  • 9,5 cm x 15,5 cm (Ø x H)
  • Door middel van lasergravure
  • Vaatwasserbestendig
  • Voor grotere aantallen of eigen logo mail naar: info@simplycolors.nl

De bierpullen zijn 15,5 cm hoog en hebben een inhoud van 50 cl. Leuke bijkomstigheid is dat deze bierpul ook gewoon in de vaatwasser kan!