Bezorgen en snelle levering van Simply Colors

Hieronder vind je de meest gestelde vragen over bezorgen:

- Hoeveel betaal ik aan verzendkosten als ik een bestelling bij simply colors plaats?
Je betaalt €4,99 verzendkosten voor een bestelling die binnen Nederland bezorgd moet worden. Dit is inclusief een ahndige track en trace. Soms zijn er acties waarbij de verzendkosten lager zijn. Dit wordt dan op de homepage aangegeven. De verzendkosten naar het buitenland vind je op deze pagina onder het kopje verzendkosten.

- Kan ik een product retourneren of ruilen?
Producten die voorzien zijn van een persoonlijke bedrukking kunnen wij niet terugnemen. Onbedrukte producten kun je uiteraard wel retourneren of ruilen. Meer informatie over retourneren vind je op deze pagina onder het kopje retourneren.

Wij hanteren voor levering binnen Nederland één tarief aan verzendkosten (€4,99), ongeacht het aantal producten dat je bestelt. Afhankelijk van het volume van de producten in je bestelling, versturen wij je bestelling in een enveloppe of in een pakket. De dag dat wij je bestelling aanbieden bij PostNL of DHL, ontvang je van ons een e-mail ter bevestiging van de verzending. In deze e-mail wordt ook aangegeven of je bestelling in een enveloppe of in een pakket verzonden wordt.