Whiskeyglas graveren

Houdt jouw opa ook zo van een glas whiskey of is jouw vader een echte whiskey liefhebber? Dan is een whiskeyglas ideaal om te geven op Vaderdag of als verjaardagscadeau. Ze kunnen gegraveerd worden met initialen, een naam of gegraveerde print zoals blaadjes of een sierlijke letter.

Origineel cadeau: persoonlijk whiskeyglas

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor een echte whiskey liefhebber? Dit gepersonaliseerde whisky glas met naam is een leuke verrassing. Laat de initialen, een datum of naam met laser op het glas graveren en je hebt een uniek product. Het glas kan uiteraard ook worden gebruikt voor andere drankjes zoals cocktails of water. Ook leuk om als set van twee te geven. Shop hier alle gegraveerde glaswerken.

Whiskeyglas met naam

Dit whiskey glas kun je voorzien van de gaafste prints of je eigen naam. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste designs voor op het whiskey glas om zo het perfecte cadeau te creëren. Je kunt het whiskey glas zo persoonlijk maken als je zelf wilt. Dit glas is behalve een cadeau voor een verjaardag, tijdens de feestdagen of een jubileum ook heel leuk voor Vaderdag, vrijgezellenfeestjes of bijvoorbeeld in een kerstpakket. Maar je kunt er natuurlijk ook je eigen favoriete whiskey uit drinken.

Whiskeyglas of cocktailglas met logo

Heb jij met je vriendengroep dezelfde hobby en drinken jullie allemaal graag een glas whiskey of een lekkere cocktail? Of wil je graag met jouw bedrijf glazen aanbieden met het bedrijfslogo? Vraag ons naar de mogelijkheden om jouw logo op een glas te graveren. Stuur een mail naar bedrijven@simplycolors.nl.

Producteigenschappen

  • Afmetingen: 8,3 x 9,3 cm
  • Inhoud 330 ml
  • Vaatwasmachinebestendig
  • Personalisatie dmv lasergravering
  • Hoge kwaliteit glas