Wasvoorschriften

De meeste kleding van simply colors kent het volgende wasvoorschrift:

Uitzonderingen hierop zijn het ondergoed, de windjacks, de dames T-shirts en de sokken en maillots. Deze kleding heeft een andere samenstelling van materiaal en een ander wasvoorschrift. Ook de niet-kleding producten van simply colors kunnen een andere samenstelling van materiaal hebben en daarmee een ander wasvoorschrift. Al onze producten die gewassen kunnen worden zijn voorzien van een wasvoorschrift.

Wassen
Je kunt alle kleding en beddengoed wassen op 40 graden. Voor een beter behoud van de kleuren adviseren wij je om binnenstebuiten te wassen. De messengerbags kunnen een enkele keer in de wasmachine, doe dit echter niet te vaak.

Drogen
Wij adviseren je de kleding niet te drogen in de wasdroger. Wil je de kleding toch in de droogtrommel doen, bestel dan een maatje groter om zo de krimp op te vangen. Beddengoed (dekbedovertrekken en lakentjes) kan wel in de droogtrommel.

Strijken
Kleding en beddengoed die voorzien is van een opdruk moet altijd binnenstebuiten gestreken worden. Dus nooit rechtstreeks op de opdruk strijken!

Sabrina Hidajattoellah
8-2-2023
"Blij met mijn gepersonaliseerde dopper!"
starstarstarstarstar
Claire Versteegh
8-2-2023
"Super geprint, snelle levering.alleen jammer dat je de flessen van mepal niet kunt uitkoken, deze is namelijk hierdoor vervormd."
starstarstarstarstar
Anne Rk
7-2-2023
"Prachtig koffertje bedrukt met naam heel snel geleverd ook de stickers waren van goede kwaliteit blijven goed zitten echt blij mee"
starstarstarstarstar