Theeglas hoog graveren

Een fijn hoog theeglas om een grote warme kop thee te kunnen drinken. De zijkant van het glas kan gegraveerd worden met een tekst naar keuze, zoals je eigen naam! Kies zelf jouw favoriete lettertype uit.

Theeglas met naam

Dit theeglas past perfect op iedere tafel. Het glas hoeft niet alleen gebruikt te worden voor thee, maar is ook perfect voor een latte macchiato. Dit theeglas is uniek, doordat je het kan graveren met naam. Ook kan je er één van onze leuke printjes aan toevoegen zo maak je het theeglas helemaal af. Graveer de naam van jouw moeder, oma of vriendin op het theeglas en dit unieke cadeau is klaar om te geven.

Theeglas graveren

Is jouw moeder of vriendin een echte thee liefhebber? Verras hen dan met dit leuke en unieke gegraveerde theeglas. Je kan het theeglas zelf ontwerpen met naam of tekst. Nog leuker om twee theeglazen te graveren, zo kun je gezellig met je moeder of vriendin genieten van een theetje op de bank! Het gegraveerde theeglas is het perfecte cadeau voor een vriendin, verjaardag of Moederdag! Begin snel met het personaliseren en geef ze dit leuke cadeautje! Shop hier alle gegeraveerde glaswerken.

Producteigenschappen

  • Hoogte: 15 cm
  • Inhoud: 38 cl
  • Diameter bovenkant: 8 cm
  • Wordt gegraveerd
  • Vaatwasserbestendig
Sandhya Harpal
21-3-2023
"Ze helpen mee met nadenken en doen er alles aan om er iets fantastisch te maken samen met de klant! Vlotte afhandeling en zijn zeer goed bereikbaar. Het baseball jasje voor m’n zoontje is perfect!"
starstarstarstarstar
Tanja van der Ark
21-3-2023
"Het is een leuk koffertje en het werd snel geleverd"
starstarstarstarstar
Nikky Maas-Diender
21-3-2023
"Snel geleverd en mooi geborduurd"
starstarstarstarstar