Theeglas graveren met naam

Een fijn theeglas om een grote warme kop thee te kunnen drinken. Aan één kant van het glas kan een tekst naar keuze gegraveerd worden, zoals je eigen naam! Kies zelf jouw favoriete lettertype uit.

Theeglas met naam

Onze theeglazen passen perfect op iedere tafel. Het glas hoeft niet alleen gebruikt te worden voor thee, maar is ook perfect voor een cappuccino of latte macchiato. Onze theeglazen zijn uniek, doordat je ze kan graveren met naam. Graveer bijvoorbeeld de naam van jouw moeder, oma of vriendin op het theeglas. Super leuk voor Moederdag of de verjaardag van een vriendin die een echte theeleut is.

Gegraveerde theeglazen uniek cadeau

Is jouw moeder of vriendin een echte theeliefhebber? Verras hen dan met een uniek cadeau, zoals een gegraveerd theeglas. Je kan het theeglas zelf ontwerpen met naam of tekst, waardoor je iemand extra blij kan maken met een cadeautje dat die nog nooit eerder heeft gekregen. Nog leuker om twee theeglazen te graveren, zo kun je gezellig met je moeder of vriendin genieten van een theetje op de bank! Begin snel met personaliseren en geef dit leuke, unieke cadeautje! Ontdek ook ander gegraveerd glaswerk.

Zelf cadeaupakketje samenstellen

Wat is er nou leuker dan een gegraveerd theeglas in een pakket samenstellen? Nou, dat dachten wij ook! Het is toch super leuk om een theeglas te personaliseren en deze samen met een gepersonaliseerde theedoos met één van onze leuke prints als pakketje cadeau te geven. Door zelf beide producten te bestellen, heb je zo een cadeaupakketje die jij helemaal zelf hebt samengesteld en gepersonaliseerd. Kies bij je bestelling ook nog voor een cadeaudoos en wij kunnen het pakket zo voor jou inpakken.

Producteigenschappen

  • Wordt gegraveerd
  • Vaatwasserbestendig