T-shirt lange mouw met naam

Het t-shirt lange mouw met naam is te bedrukken met super schattige nieuwe afbeeldingen. Leuk om cadeau te geven of om te ontwerpen voor jouw kleintje!

T-shirt lange mouw met naam

Ontwerp bij ons het allerleukste t-shirt lange mouw met naam met super schattige nieuwe afbeeldingen. De afbeeldingen zijn speciaal ontworpen voor de allerkleinste onder ons en dus super leuk om cadeau te geven bij een geboorte, of voor jouw eigen kleintje. Het t-shirt met lange mouwen zal een super uniek cadeautje zijn en dus erg geliefd. Een persoonlijk cadeautje maakt het geven van een cadeautje zoveel leuker, omdat het speciaal voor een kindje ontworpen is. Het lange mouwen t-shirt is er in 7 verschillende kleuren en daarom is het geheel te ontwerpen naar jouw smaak.

Baby- en kinderkleding bedrukken

Als je op zoek bent naar andere persoonlijke cadeautjes, dan ben je ook bij ons aan het goede adres. Wij bedrukken namelijk niet alleen lange mouw t-shirts met naam. Andere leuke cadeautjes voor een kindje zijn bijvoorbeeld ons populaire rompertje met naam, of bekijk ons gehele assortiment kraamproducten met naam. Voor de iets grotere kindjes hebben we nog meer kinderkleding met naam of leuke kindertassen met naam.

T-shirt lange mouw met naam voor je eigen kleintje

Het t-shirt lange mouw met naam is van 100% katoen, dus van top kwaliteit en super zacht. Ze hebben een mooie pasvorm met ronde hals en zijn daarom heerlijk om te dragen voor kinderen. De t-shirts zijn te bedrukken op de voorkant en de achterkant. Ze zijn te bedrukken vanaf maat 50/56 tot maat 170. Een shirt bedrukken is toch super hip!

Klik op een t-shirt lange mouw hierboven en start met het ontwerpen van een super persoonlijk en leuk product.

Producteigenschappen

  • Materiaal: 100% katoen
  • Te bedrukken met eigen tekst en/of afbeelding
  • Verkrijgbaar in maat 50 tot en met maat 176