T-shirt korte mouw met naam bedrukken

Geef je kind het meest unieke en persoonlijke t-shirt ooit! Bedruk het met hun naam, een tof printje, een inspirerende tekst, een favoriet logo of een eigen foto. Ze zullen het geweldig vinden en vol trots dragen. Maak van elk moment een bijzonder moment met een bedrukt t-shirt! Een t-shirt korte mouw met een naam bedrukken is ook een super leuk cadeautje!

T-shirt korte mouw met naam

Het t-shirt korte mouw is nu ook te bedrukken met onze leuke nieuwe printjes! Als je op zoek bent naar een leuk cadeautje, dan is het t-shirt korte mouw met naam perfect om te geven bij de geboorte van een kindje. De schattige dieren printjes zijn namelijk speciaal ontworpen voor de kleinste onder ons. Het t-shirtje wordt zo persoonlijk doordat deze ook nog eens met naam kan worden bedrukt. Leuk voor jouw kleintje of om cadeau te geven! Ook leuk om zo'n t-shirt te laten bedrukken met verjaardagstaart en naam, zodat deze gedragen kan worden op de verjaardag. Maar het allerleukste is misschien wel dat je zelfs een eigen foto op het t-shirt kunt laten bedrukken. Kies een foto van een geweldige vakantie, een leuke familiebijeenkomst of een grappig moment.

Twinning met je kleintje

Naast het t-shirt korte mouw voor baby's bedrukken wij ook capuchonsweaters voor baby's en voor volwassenen, ideaal om mee te matchen! Het is toch super leuk om twinning kleding te dragen samen met jouw kindje?! Of ontwerp capuchonsweaters voor het hele gezin. Andere producten die we voor zowel kinderen als voor volwassenen bedrukken zijn petten, kookschorten en badjassen. Allemaal te personaliseren met een eigen bedachte tekst óf een van onze super leuke printjes. Kies de kleur die jij het leukste vindt en start met het ontwerpen van een super persoonlijk én altijd uniek product. Het perfecte cadeautje ligt binnen 3 werkdagen op jouw deurmat!

Producteigenschappen

  • 100% katoen
  • Te bedrukken met eigen tekst en/of afbeelding