Kersttrui volwassenen

Het ontwerpen van een unieke kersttrui voor volwassenen is een creatieve manier om de feestdagen te vieren. Bovendien biedt de ontwerptool de optie om een foto op de trui te laten drukken een extra persoonlijk tintje. Dit kan een familiefoto zijn, een afbeelding van je huisdier in kerstoutfit, of zelfs een grappige selfie. Door je eigen afbeelding te gebruiken, transformeer je de trui in een uniek en opvallend kledingstuk dat gegarandeerd de aandacht trekt tijdens kerstfeestjes of familiebijeenkomsten.

Kersttrui bedrukken

It's the most wonderful time of the year! Dan hebben we het natuurlijk over Kerstmis. Wat de dagen rondom kerst en de kerstdagen zelf nog leuker maakt, is een gave kerstoutfit. Soms wil je niet alle glitters uit kast halen, maar gewoon iets aantrekken wat comfortabel is tijdens het gourmetten. Dat snappen wij! Bij simply colors kan je jouw eigen fijne kersttrui ontwerpen, bedrukt met een print en tekst naar keuze. Lekker warm, uniek én je ziet er leuk uit.

Foute kersttrui

We hebben een aantal prints ontworpen, speciaal voor onze kersttruien. Hierboven kan je bekijken welke jouw favoriet is! Is een foute kersttrui met een grappige tekst helemaal jouw ding? Ook dat is mogelijk. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een print, waar als voorbeeldtekst op staat: Christmas calories don't count. Lekker toepasselijk toch! Maar je kan er ook voor kiezen om jouw eigen grapje in de tekstvelden in te vullen. Je kan vervolgens de kleur van de tekst bepalen en natuurlijk ook welke kleur trui je wilt. Je hebt de keuze uit 7 verschillende kleuren.

De trui is ook verkrijgbaar in kindermaten, zodat het hele gezin met elkaar kan matchen!

De feestdagen staan voor de deur, en wat is er nu leuker dan het vieren van Kerstmis in een unieke, zelfontworpen foute kersttrui? Het ontwerpen van je eigen kersttrui is niet alleen een leuke activiteit, maar het geeft je ook de kans om je persoonlijke stijl en humor te laten zien tijdens de feestdagen.

Producteigenschappen
80% katoen, 20% polyester
Verkrijgbaar in 6 kleuren