Kersttrui kinderen personaliseren

Deze vrolijke gekke kerstrui wil je natuurlijk hebben! Helemaal leuk en fijne trui om je kerst in door te brengen. Ontwerp zelf met je leukste foto of kies 1 van eigen grappige afbeeldingen.

Kersttrui (kind) met naam en print

Kids vinden kerst vaak ontzettend leuk. Samen zijn met het gezin, de kerstboom die gezellig aanstaat en natuurlijk de cadeautjes. Maar wat kerst nog leuker zal maken voor ze, is een fijne kersttrui. En niet zomaar een kersttrui! Bij simply colors kan je een sweater bedrukken met een leuke print, een naam en een tekst naar keuze! Zo maak je de trui helemaal uniek! Deze sweaters zien er niet alleen gaaf uit, ze zitten ook nog eens heel fijn en zijn lekker warm. Dat kunnen de kinderen vast en zeker waarderen wanneer ze lang aan tafel zitten voor het kerstdiner of lekker buiten aan het spelen zijn in de kou.

Grappige kersttrui

Wij hebben een aantal kerstprintjes ontworpen die op de truien bedrukt kunnen worden. Hierboven kan je alle prints bekijken en bepalen welke de favoriet is! Wordt jouw kind blij van een trui met een grappige tekst? Dat is ook mogelijk, omdat je zelf de tekstvelden invult! Vervolgens kan je de kleur van de tekst bepalen en ook de kleur van de trui zelf. Je hebt de keuze uit 7 verschillende kleurtjes.

De trui is ook verkrijgbaar voor volwassenen. Zo kan het hele gezin met elkaar matchen tijdens de feestdagen!

Producteigenschappen

  • 80% katoen, 20% polyester
  • Verkrijgbaar in 6 kleuren
  • Ook verkrijgbaar voor volwassenen
Lilian van vlijmen
24-3-2023
"De penning voor onze hond was keurig en juist gegraveerd. Werd snel geleverd."
starstarstarstarstar
Arijaan Peters
23-3-2023
"Leuke originele persoonlijke cadeautjes voor een mooie prijs."
starstarstarstarstar
Hen3
23-3-2023
"Zeer snelle levering en uitstekende klantenservice! Het ontwerp voor de bedrukte golf handdoek kon na het bestellen nog worden aangepast!"
starstarstarstarstar