Rompertje korte mouw met naam

Persoonlijk rompertje bedrukken met naam, dit rompertje is verkrijgbaar in 14 verschillende kleuren. Een leuk cadeautje om te geven voor op kraamvisite . De romper is niet alleen leuk om cadeau te geven maar ook voor je eigen kindje. De vrolijke kleuren vallen erg goed op. Wat deze romper zo uniek maakt is dat deze helemaal naar wens te ontwerpen is. Bij het ontwerpen heb je de keuze tussen een afbeelding, naamlogo of een romper met tekst. 

  • Gemaakt van 100% katoen
  • Verkrijgbaar in 14 verschillende kleuren
  • Te bedrukken met tekst of afbeelding

Ben je op zoek naar een ander leuk cadeau voor het pasgeboren kindje of voor op kraamvisite bekijk dan eens onze pagina met kraamcadeaus, hier vind je een overzicht van alle soorten pakketten die wij aanbieden, in alle prijs categorieën. Is het kindje al iets groter dan hebben wij ook een ruim assortiment met baby en kinderkleding. 
Wat is nu leuker dan een rompertje bedrukken met naam of tekst. De rompers bij simply colors zijn verkrijgbaar van maar 50 t/m maat 104 in 14 verschillende kleuren.
Je kunt alle mogelijke teksten bedrukken zoals ''ik wordt grote zus'' of '' ik word grote broer''. De baby rompertjes bestaan uit 100% katoen en zijn van ze

Naast een groot assortiment aan kleding, ben je bij ons ook aan het juiste adres wat betreft de baby, kinderkamer of voor speelgoed. ook deze producten kan je persoonlijk bij ons ontwerpen en zijn leuk om als cadeau te geven.

Bekijk ook: