Rolmaat met naam voor handige kluspapa's of opa's

Voor de liefste papa's en opa's hebben wij ook dit jaar weer de leukste producten op een rij gezet, deze zijn allemaal te vinden onder de pagina van Vaderdag. Hier staan nog veel meer leuke en persoonlijke cadeautjes voor de beste papa's en opa's. De leukste manier om iemand te verassen is toch wel de persoonlijke manier! Hierboven zie je al een aantal voorbeelden van de rolmaten.

Op deze pagina zijn leuke Vaderdag logo's te zien voor op de rolmaat met naam. We hebben nieuwe logo's ontworpen speciaal voor de rolmaat en daarnaast hebben we ook de leukste Vaderdag logo's voor je op een rijtje gezet. Ook voor deze producten hebben wij nieuwe logo's ontworpen.

Kies één van de voorbeelden en maak deze nog persoonlijker door zelf je kleuren te kiezen en de namen! Een cadeautje is leuk om te geven maar als het ook nog eens persoonlijk is, dan is het helemaal geweldig!

Naast deze rolmaten hebben wij nog veel meer leuke dingen in ons assortiment zoals een BBQ set, deze kan je leuk combineren met de ovenwant en een mooi kookschort

  • uniek en persoonlijk vaderdagcadeau
  • te bedrukken met naamlogo
  • 5 meter lang
  • met reimclip en polsbandje

Bekijk ook:
Thermomok
Toilettas
BBQ set