Pyjama-set heren met naam bedrukken

Wil je iemand verrassen met een uniek en persoonlijk cadeau? Waarom kies je dan niet voor een gepersonaliseerde herenpyjama? Deze prachtige tweedelige set bestaat uit een comfortabele geruite broek en een wit shirt dat kan worden bedrukt met een naam, tekst of zelfs een foto naar keuze. Of het nu voor een verjaardag, een jubileum, Vaderdag, kerstcadeau of gewoon als een verrassing is, deze gepersonaliseerde pyjama-set is een prachtig cadeau dat zeker gewaardeerd zal worden.

Pyjama set heren

Bij simply colors personaliseer je nu deze super leuke pyjama-set. De set komt met een geruite pyjamabroek en een wit t-shirt. De broek is gemaakt van 100% katoenen flanel keper weefsel en is heerlijk warm. Hij heeft ook een elastische taille met een trekkoord, zodat je hem zelf strakker of losser kunt maken. Het witte t-shirt is te bedrukken met eigen naam of tekst. Kies je favoriete logo en maak jouw pyjama uniek!

Heren pyjama personaliseren

Door middel van personalisatie maak je de pyjama helemaal eigen of in de stijl van de persoon aan wie je de pyjama set geeft. Bij simply colors heb je keus uit verschillende leuke prints. Je kan de prints op de pyjama makkelijk zelf bewerken met de ontwerptool. Hiermee kan je de kleuren en de tekst van de prints aanpassen. Voeg bijvoorbeeld een grappige quote, naam of initialen toe.
Deze pyjama-set is perfect om cadeau te geven op Vaderdag of voor een verjaardag.

Pyjama-set met eigen foto

Stel je voor dat je elke nacht in een pyjama kan slapen waar emotionele waarde aan zit, namelijk een dierbare foto. Zo zal je elke nacht lekkerder slapen!
Bij simply colors kan je een foto kiezen die je op de pyjama wil laten drukken. Het kan een foto zijn van een bijzonder moment, een geliefde persoon of een huisdier. Het belangrijkste is dat de foto een speciale betekenis voor je heeft en een positieve emotie oproept telkens wanneer je ernaar kijkt.
Naast de foto kun je ook andere elementen toevoegen aan het ontwerp van de pyjama. Denk bijvoorbeeld aan een gepersonaliseerde tekst of een speciale datum. Hierdoor wordt de pyjama nog persoonlijker en unieker. Waarom zou je genoegen nemen met een standaard pyjama als je een gepersonaliseerde en betekenisvolle pyjama kunt hebben of geven?

Producteigenschappen

  • alleen het t-shirt wordt bedrukt
  • set bestaat uit pyjama broek en wit t-shirt
  • stof broek: 100% katoenen flanel keper weefsel
  • verkrijgbaar in 2 kleuren