Puzzel met naam

Puzzelen is én blijft leuk voor jong en oud. Maar wat is er nou leuker dan een puzzel maken waar je eigen naam op staat of waar een leuke foto op bedrukt wordt?! Simply Colors bedrukt tegenwoordig producten met naam en foto! Onze leuke puzzel met naam kan worden bedrukt met een van onze nieuwe printjes en een stukje tekst.

Denk aan een van onze meest populaire printjes, namelijk het vosje en een koala. Of bedruk de puzzel met een van onze boerderijdiertjes. Wat natuurlijk ook super leuk is, is een puzzel met foto. Op de puzzel wordt dan jouw gekozen foto bedrukt en je kunt er zelf nog een stukje tekst bij zetten. Super leuk om zo'n puzzel met naam cadeau te geven met bijvoorbeeld de tekst "voor Ties, van oma" of "voor opa en oma, liefs familie de jong". TIP: laat een puzzel bedrukken met een tekening gemaakt door jouw kinderen en stuur deze op naar opa en oma. 

Geef een puzzel met naam cadeau 

Deze puzzel met naam is 350 stukjes en heeft een luxe glanzende toplaag. De puzzel heeft een afmeting van 42 x 29 cm en is gemaakt van stevige kartonmix. Een leuke puzzel én en puzzel van goede kwaliteit. Super leuk om een puzzel met naam cadeau te geven aan iemand die gek is van puzzelen. Stuur een cadeautje op in een van onze cadeaudozen die ook worden bedrukt met naam en leuk printje. 

Ander leuk speelgoed met naam 

Ander leuk speelgoed voor kinderen zijn bijvoorbeeld een voetbal met naam om buiten mee te spelen. Of een houten tel puzzel van een haai of een houten tel puzzel van een unicorn. Leuke Happy Horse knuffels met naam zijn natuurlijk ook altijd goed. Lekker knuffelen met ons Happy Horse konijn Richie met naam of met een super grote Happy Horse olifant met naam. Op onze Happy Horse knuffels wordt de naam van jouw kindje geborduurd, zodat de knuffel met naam ook mooi blijft na het wassen. 

Voor andere producten die met foto of tekening worden bedrukt kun je een kijkje nemen op onze website allesmetfotobedrukken.com.

  •  350 stukjes 
  • Met luxe glanzende toplaag 
  • Gemaakt van stevige kartonmix 
  • Afmeting: 42 x 29 cm 
Bekijk ook: 
Kinderaccessoires met naam 
Kinderkleding met naam