Portemonnee met naam

Een portemonnee met naam voor kinderen is een handig accessoire om hun zakgeld in op te bergen. Deze gepersonaliseerde portemonnee voor kinderen is een geweldig cadeau dat praktisch en persoonlijk is en leert ze om goed met geld om te gaan.

Portemonnees bedrukken

Leuke portemonnees die wij bedrukken voor kinderen. Met deze stoere kinder portemonnee leer je jouw kind omgaan met geld. En iedereen weet van wie hij is, want de naam staat erop! Kinderen vinden het vaak geweldig om hun naam op hun spullen te hebben staan en zullen extra voorzichtig zijn met hun portemonnee als deze hun naam draagt. Daarnaast kan de portemonnee worden bedrukt met een leuke print die past bij de persoonlijkheid of hobby's van het kind. Denk bijvoorbeeld aan een voetbalprint voor een sportliefhebber, een print met paarden voor een dierenliefhebber of een print met regenbogen en unicorns voor een meisje dat van roze houdt.

Kinderportemonee kopen

Een gepersonaliseerde kinderportemonnee is niet alleen een leuk cadeau voor kinderen, maar ook handig voor ouders. Zo kunnen ze hun kinderen leren omgaan met geld en het belang van sparen bijbrengen. Daarnaast kunnen kinderen ook hun eigen verantwoordelijkheid leren dragen door hun eigen portemonnee te beheren en te bewaren. Een win win dus!

Deze portemonnees zijn van een stevige kwaliteit en super handig. Door de extra vakjes en het klittenband is het een handige portemonnee. Te bedrukken met 1 regel tekst of een afbeelding. Bekijk hier nog meer leuke kinderaccessoires.

Producteigenschappen

  • 600D polyester
  • afmetingen gesloten 12,5 cm breed en 9,0 cm hoog
  • met klittebandsluiting
  • apart vakje voor muntgeld afsluitbaar met rits
  • extra vakken voor pasjes
  • bestelbaar in 9 kleuren
  • te bedrukken met 1 regel tekst of afbeelding op de voorzijde