Personaliseerbare Picknickmand met Naam

Onze ruime en stevige picknickmanden zijn het perfecte cadeau voor de zomer. Met een houten naambordje dat bedrukt kan worden met jouw eigen tekst, naam, of boodschap, zijn deze manden ideaal voor een dagje naar het strand, een picknick in het park of het bos. Bovendien kun je ze ook vullen met cadeautjes voor een extra speciaal tintje!

Picknickmand ontwerpen

Bij Simply Colors bieden we twee ruime picknickmanden aan. Beide manden zijn niet alleen mooi maar ook zeer stevig, perfect voor het vervoeren van drankjes en lekkere hapjes. Denk aan een fles water, aanmaaklimonade, of zelfs een flesje wijn met stokbrood en dips. Onze grotere picknickmand heeft binnenin verschillende vakken voor flessen, terwijl de andere mand één groot open vak heeft. Deze picknickmanden zijn een geweldig romantisch cadeau voor je geliefde of perfect voor een gezellige picknick met familie of vrienden. Ze zijn ook ideaal voor een boottochtje!

Rieten Picknickmand

Een picknickmand is niet alleen handig in de zomer; ook in het voorjaar of de herfst is het heerlijk om bij een vuurtje te zitten met een gevulde picknickmand. Het wordt nog specialer met een mooi exemplaar dat gepersonaliseerd is met jouw naam of tekst. Naast de rieten picknickmanden hebben we ook prachtige rieten kraammanden. Ontwerp nu je eigen picknickmand met een leuke tekst. Kies je favoriete naamlogo en pas de tekst en kleuren aan naar jouw wensen. Ga snel aan de slag en creëer een uniek en persoonlijk item!

Producteigenschappen

  • Afmeting grote mand: 55x38x45cm (40cm hoog incl. hengsel)
  • Afmeting kleine mand: 50x34x40cm
  • Mand heeft 2 kleppen
  • Gemaakt van grijs rotan
  • Berkenhouten naambordje