Nederlandse vlag met naam bedrukken

Het bedrukken van de Nederlandse vlag met een naam, eigen tekst of een leuke print is een creatieve manier om je eigen unieke draai te geven aan dit nationale embleem. Een gepersonaliseerde vlag kan worden gebruikt bij verschillende gelegenheden zoals het behalen van een diploma, Koningsdag, Bevrijdingsdag, sportevenementen, familiebijeenkomsten of geef de vlag als cadeau.

Nederlandse vlag met naam

Laat je eigen naam of de naam van een dierbare op de vlag drukken om een persoonlijk tintje toe te voegen. Dit is een geweldige manier om jezelf of iemand anders in de schijnwerpers te zetten tijdens een viering of evenement, zoals het behalen van je diploma. Het bedrukken van een naam of tekst op de vlag kan een speciale betekenis geven aan deze gebeurtenissen en zorgt voor een blijvende herinnering aan het betreffende moment.

Gepersonaliseerde vlag kopen

Bij Simply colors is het ontzettend eenvoudig om producten te personaliseren. Wij hebben voor jou een aantal prints klaargezet, maar jij bent verder helemaal vrij om de print aan te passen naar jouw inzicht om deze vervolgens zelf te gebruiken of als cadeau te geven. Als jij een gepersonaliseerde vlag wilt kopen voor een bepaald evenement, zoals bijvoorbeeld voor Koningsdag, wees er dan op tijd bij. Heb jij een heel gericht idee voor een print en ben je benieuwd of dat kan op de vlag, dan kun je dat eenvoudig zelf uitproberen in de designer of neem contact met ons op via de chatfunctie of e-mail.

Wanneer hangen wij de Nederlandse vlag uit?

De rood-wit-blauwe vlag van Nederland wappert traditioneel tijdens officiële nationale gelegenheden in het hele land. Ook kun je de vlag uithangen tijdens andere bijzondere momenten. Belangrijk is wel dat je de vlag hijst tussen zonsopkomst en zonsondergang, tenzij je de vlag verlicht. Bekende dagen om de Nederlandse vlag te hijsen zijn tijdens verjaardagen van familieleden van de koninklijke familie, waaronder op Koningsdag. Andere bekende vlag-uithang-dagen 4 mei (halfstok) en 5 mei en Prinsjesdag, de derde dinsdag van september. Daarnaast hijsen we de vlag op minder bekende dagen als Veteranendag, de laatste zaterdag in juni, 15 augustus, formeel het eind van de Tweede Wereldoorlog en 15 december, de officiële koninkrijksdag.

Omdat Nederland geen wettelijke regels kent wanneer de vlag uitgehangen mag of moet worden, kan de rood-wit-blauwe vlag ook hangen op onofficiële dagen.

Producteigenschappen

  • Formaat: 90x150 cm
  • Geschikt voor aan de gevel of in de mast
  • Zelf te voorzien van naam, print, foto of leuke tekst