Babymutsje met naam

Een babymutsje is een item dat je al voor de geboorte in huis moet hebben. Direct na de geboorte krijgt je kindje namelijk al een babymuts op, ook in de zomer. Een babymutsje is belangrijk om op te zetten de eerste twee weken na de geboorte. Met een Simply Colors baby mutsje is het hoofdje van jouw baby al vanaf de geboorte lekker warm. Daarna kan een baby zichzelf goed warm houden en is een babymutsje met naam vooral leuk! Dit super leuke mutsje bedrukken wij met naam, printje, tekst of een datum. Leuk voor je eigen newborn of om als kraamcadeau te geven.

Op deze pagina laten wij een groot assortiment aan mutsjes zien. Super leuke kleuren voor jongens en voor meisjes. Beschikbaar in de maten 50, 56 en 62. Shop hier de leukste bijpassende babykleding met naam.

Ontwerp een babymutsje

De maat van de babymuts is zelf te kiezen, maar dit is niet het enige. Het hele mutsje is geheel persoonlijk te maken. Allereerst kun je de kleur van het mutsje kiezen. We hebben leuke kleuren voor zowel jongens als meisjes. Of je nu echt roze wilt of liever een mooie lichtgroene kleur, er is keus uit wel 8 verschillende kleuren. Natuurlijk zijn alle mutsjes voor jongens en meisjes te bedrukken! Daarna kun je het lettertype van het mutsje bepalen. Hier kun je kiezen uit drie verschillende soorten lettertypen. En zelf de kleur van het lettertype is de bepalen. Kies je voor de gewone populaire witte kleur, of ga je voor een roze, groene, zandkleurige of blauwe bedrukking? Het hele mutsje is dus persoonlijk te maken.

Leuk kraamcadeautje om te geven, maar ook super om voor je eigen kindje te laten bedrukken.

Ontwerp baby items met naam

Niet alleen een muts kun je bij ons laten bedrukken. Er zijn nog veel meer leuke en handige producten die persoonlijk te maken zijn. Zoals een leuk t-shirtje met stoere afbeelding of een met naam. Naast kleding kun je ook kiezen uit babyspeelgoed of dameskleding voor mama.

Kortom, een super groot assortiment met keuze uit verschillende kleuren, maten en opdrukken.

Ontwerp nu een mutsje met naam!

Producteigenschappen

  • Mutsje bedrukt met naam
  • Van 100% katoen en verkrijgbaar in de maten 50, 56 en 62
  • De kleur van het mutsje, het lettertype en de kleur van de letters zijn helemaal zelf te bepalen
  • Altijd een origineel item!