Mondkapje met print

Het is vanaf 1 juni verplicht om een mondkapje te dragen in het openbaar vervoer. We hopen hiermee de verspreiding van het virus te verkleinen. Het regelmatig wassen van je handen blijft belangrijk, maar ook een mondkapje kan ons helpen als bescherming. Onze veiligheid en gezondheid gaat voorop en om hieraan mee te helpen verkopen wij mondkapjes met een leuke print. Een mondkapje kan worden bedrukt met print en tekst, maar natuurlijk ook zonder tekst. Ontwerp er eentje naar hoe jij deze het mooiste vindt!

Mondkapje bedrukken

Dit mondkapje met print is er in drie verschillende maten, dus te bestellen voor het hele gezin. Het mondkapje in de maat S is bedoelt voor kinderen tot ongeveer 10 jaar. Daarnaast bedrukken wij ook nog mondkapjes in de maten M en L. Het is belangrijk dat het mondkapje goed over het gezicht heen valt, dus meet van te voren de maten goed op.

Het mondkapje is gemaakt van katoen en polyester. Deze beschikt over een ingang waar een speciaal filter in gedaan kan worden. Het filter wordt niet bij het mondkapje geleverd, deze moet je los bestellen. Het filter voor een mondkapje wordt geleverd per 5 stuks. Het mondkapje met print kan worden gewassen in de wasmachine. LET OP: dit is geen medisch mondkapje.


Ontwerp een mondkapje

Laat een mondkapje bedrukken met print en leuke tekst. We hebben een hoop vrolijke printjes ontworpen voor kinderen en volwassenen. Je kunt het mondkapje laten bedrukken met naam of tekst, maar natuurlijk ook zonder tekst. Ontwerp een mondkapje naar jouw eigen smaak.


Mondkapje voor bedrijven

Ook bij sommige banen is het verplicht een mondkapje te dragen. Laat een mondkapje bedrukken met het logo van jouw eigen bedrijf of vereniging. Mail voor een offerte op maat naar bedrijven@simplycolors.nl


Productinformatie

  • Materiaal: polyester en katoen
  • Afmeting maat S: 12 x 10 cm 
  • Afmeting maat M: 15,5 x 11 cm 
  • Afmeting maat L: 18,5 x 13 cm 
  • Geschikt voor de wasmachine 
  • Filter voor mondkapje moet los besteld worden
  • LET OP: dit is geen medisch mondkapje