Dienblad met naam

Een dienblad met een eigen print, foto of tekst bedrukt is een prachtig en persoonlijk cadeau of accessoire voor in huis. Door een unieke afbeelding of tekst op het dienblad te laten drukken, krijgt het dienblad een speciale betekenis en wordt het meer dan alleen een praktisch gebruiksvoorwerp.

Dienblad bedrukken

Er zijn verschillende mogelijkheden als het gaat om het personaliseren van een dienblad. Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor een foto van een geliefde, huisdier of vakantieherinnering. Door deze foto op het dienblad te laten drukken, wordt het dienblad een blijvende herinnering aan een speciaal moment of persoon. Ook kan je kiezen voor 1 van de vele prints die de designers van Simply Colors zelf gemaakt hebben. Leuke printjes die passen bij Pasen, Moederdag, Vaderdag of een ander leuk moment waar je dit dienblad voor kan gebruiken.

Dienblad als relatiegeschenk

Een dienblad met eigen print, foto of tekst bedrukt kan ook dienen als origineel en persoonlijk relatiegeschenk of als promotioneel item voor een bedrijf. Door het logo of de slogan van een bedrijf op het dienblad te laten drukken, wordt het dienblad een uniek en onderscheidend geschenk. Dit leuke dienblad is gemaakt van stevig grenen hout. De handvaten van het dienblad hebben rechthoeken en het dienblad zelf is ook rechthoekig.

Producteigenschappen

  • L 32,2 CM x B 25 CM x H 5,1 CM
  • handvaten rechthoekig
  • te bedrukken met eigen tekst en/of afbeelding