Mepal isoleer lunchpot Ellipse personaliseren

Neem je graag jouw lunch mee naar je werk of school of ken je iemand die altijd weer iets bijzonders mee heeft zoals een soepje of andere warme maaltijd voor de lunch? Denk dan eens aan een geisoleerde lunchpot en maak deze persoonlijk met een unieke print! Super leuk om te hebben en daarnaast weet je altijd zeker welke lunchpot van jou is.

Mepal isoleer lunchpot Ellipse

De Mepal isoleer lunchpot Ellipse houd je eten warm of koud tot de laatste hap. Perfect dus wanneer je onderweg bent of op het werk bent. Zo hoef je je eten namelijk niet meer op te warmen of in de koelkast te koelen. Ook houdt het je eten lekker knapperig doordat er ook nog eten in de deksel meegenomen kan worden.

Lunchpot bedrukken met leuke print of tekst

De isoleer lunchpot is natuurlijk ook te bedrukken met tekst en leuke print. De deksel wordt bedrukt en voor de kleur van de pot kun je kiezen uit nordic denim, nordic green, nordic pink en natural brushed. Het product is gemaakt van dubbelwandig roestvrij staal en zorgt ervoor dat warm eten 10 uur warm blijft en koud eten 16 uur koud zal houden. De deksel heeft een inhoud van 200 ml en de pot een inhoud van 500 ml.

Producteigenschappen

  • 10 uur warm en 16 uur koud
  • 100% lekvrij
  • Niet geschikt voor vriezer of magnetron
  • TIP: spoel de lunchpot om met warm of koud water voor het vullen zodat het eten langer warm of koud blijft