Manchetknopen gegraveerd met initialen

Ken je iemand die binnenkort gaat trouwen of zoek je nog een cadeau voor jouw (bonus) vader of opa? Dan zijn manchetknopen gegraveerd met initialen wellicht een leuke en unieke optie. Deze manchetknopen kunnen wij graveren met 2 initialen, gescheiden met een punt (.) of met een pipe (|). Ook heel leuk als Vaderdag cadeau.

Manchetknopen cadeau geven

Ontwerp in de designtool een mooie set manchetknopen met initialen. De manchetknopen zilver worden verkocht in een set van twee, hiermee kun je ze voor beide mouwen kunt gebruiken. De knopen worden met de hand gemaakt, wat zorgt voor kwaliteit en precisie. Deze gepersonaliseerde set manchetknopen zijn een perfect cadeautje voor je vader, opa, vriend, of iemand anders die je wilt verwennen. De manchetknopen gaan ook erg goed samen met de leren armband voor heren. Hierin kunnen wij een volledige naam graveren. Leuk als setje samen met de manchetknopen.

Manchetknopen met initialen

Manchetknopen worden gebruikt om manchetten vast te maken en zijn daarnaast een decoratief accessoire. Deeze manchetknopen maken de nette outfit van een man helemaal af. De manchetknopen worden namelijk gegraveerd met intitialen, wat een persoonlijke touch geeft aan je outfit.

Producteigenschappen

  • Materiaal: stainless steel
  • Set van 2 knopen