Little Dutch houten zeilboot met naam

Op avontuur met deze leuke Little Dutch houten zeilboot gegraveerd met naam. Gemaakt van massief hout en leuk om mee te spelen en als decoratie op de babykamer of kinderkamer.

Little Dutch zeilboot graveren met naam

Houten speelgoed is altijd een mooi en duurzaam cadeau. Deze zeilboot van Little Dutch graveren wij met een mooie kwaliteit. De naam of geboortedatum komt op de wielen van de zeilboot. Dus hijs de zeilen voor een nieuw avontuur! Met een beetje fantasie zeil je door de hele kamer en zul je zien dat er in elke hoek van de kamer iets te ontdekken valt. Deze kleine zeilboot op wielen is gemaakt van massief hout zodat je kindje er eindeloos mee kan spelen. Bovendien is het een leuke accessoire voor de babykamer. Bekijk nog meer Little Dutch speelgoed met naam.

Producteigenschappen

  • Merk: Little Dutch
  • Naam gegraveerd
  • Kleur: Blauw
  • 14 x 5,3 x 14 cm
  • Leeftijd: vanaf 12 maanden
  • Collectie: Sailors Bay
Silvia
31-3-2023
"Schortje was heel mooi foto was van goede kwaliteit en duidelijk. Snel geleverd."
starstarstarstarstar
Willemijn Bink
29-3-2023
"Helaas gingen de tassen van mijn dochter stuk. Zo hele fijne medewerkers die bij Simply Colors werken. Ik kreeg 2 nieuwe toegestuurd. Lieve mensen van Simply Colors, jullie zijn stuk voor stuk toppers en zo klantvriendelijk, aardig en meedenkend! Jullie verdienen niet een 10 maar een 12!!!!"
starstarstarstarstar
Esther Kerkhoven-Geluk
28-3-2023
"Fantastisch dat de klantenservice mij benaderde over mijn bestelling, omdat ik iets over het hoofd had gezien wat kleur betreft en zodoende kreeg ik toch twee mooie exemplaren toegezonden. Hartelijk dank!"
starstarstarstarstar