Little Dutch vormenstoof met naam

Deze houten vormenstoof van Little Dutch is een creatief sorteerspel voor kinderen. Ze leren vormen en kleuren herkennen en matchen, terwijl ze hun hand-oogcoördinatie verfijnen. Door er een naam op te laten drukken ontstaat er een mooi en persoonlijk kindercadeautje. Verkrijgbaar in 3 mooie kleuren.

Little Dutch vormenstoof met naam

Met de Little Dutch vormenstoof hoeft je kindje zich niet te vervelen. De vormenstoof is voorzien van een vrolijk ontwerp met allerlei kleurtjes en openingen in verschillende vormen die je kindje zullen uitdagen er mee te spelen. We verkopen 3 verschillende varianten. De mintgroene vormenstoof is geïllustreerd met Little Goose en zijn vriendjes bij de boerensloot. De blauwe vormenstoof is uit het thema "Ocean" en is voorzien van waterdieren. De roze stoof is geïllustreerd met bloemen en insecten uit de Wild Flowers collectie. Alle drie verschillende varianten zijn gemaakt van stevig hout. Kleine handjes pakken de vormen gemakkelijk vast om ze vervolgens in de juiste opening te duwen. Dit klassieke speelgoed is leerzaam en leuk tegelijk! Door met de vormenstoof te spelen zal je kindje zijn of haar concentratie vermogen en motoriek goed ontwikkelen. Leuk voor kinderen vanaf 18 maanden. Door de mooie bedrukking van de naam van het kindje is deze vormenstoof direct een bijzonder en persoonlijk cadeautje! Little Dutch heeft een uitgebreide houten speelgoed collectie. Bekijk hier nog meer houten speelgoed van Little Dutch.

Producteigenschappen

  • Minimum leeftijd vanaf 18 maanden
  • Productafmeting: 13,7 x 13,7 x 13,7 cm
  • Materiaal: MDF (blokken), multiplex (vormenstoof)
  • Verkrijgbaar in 3 kleuren: mint, roze en lichtblauw
  • Duurzame UV print (geen sticker!)
Silvia
31-3-2023
"Schortje was heel mooi foto was van goede kwaliteit en duidelijk. Snel geleverd."
starstarstarstarstar
Willemijn Bink
29-3-2023
"Helaas gingen de tassen van mijn dochter stuk. Zo hele fijne medewerkers die bij Simply Colors werken. Ik kreeg 2 nieuwe toegestuurd. Lieve mensen van Simply Colors, jullie zijn stuk voor stuk toppers en zo klantvriendelijk, aardig en meedenkend! Jullie verdienen niet een 10 maar een 12!!!!"
starstarstarstarstar
Esther Kerkhoven-Geluk
28-3-2023
"Fantastisch dat de klantenservice mij benaderde over mijn bestelling, omdat ik iets over het hoofd had gezien wat kleur betreft en zodoende kreeg ik toch twee mooie exemplaren toegezonden. Hartelijk dank!"
starstarstarstarstar