Speelplezier met persoonlijke Little Dutch tractor met trailer

Ontdek het plezier van de Little Dutch tractor met trailer, een geweldig cadeau voor de kleintjes. Deze eenvoudige, robuuste speelgoedset brengt verbeelding tot leven en zorgt voor urenlang speelplezier. Extra leuk met naamgravure op het dak van de tractor, waardoor het item een persoonlijke touch krijgt.

Graveren van de tractor

Maak de Little Dutch Tractor extra speciaal door deze te personaliseren met een unieke gravure. Bij Simply colors bieden we de mogelijkheid om de naam van je kindje op de tractor te graveren. Dit eenvoudige maar doordachte detail geeft de speelervaring een persoonlijk tintje en maakt de tractor een waardevol bezit. Kies voor de naam van het kindje, de geboortedatum en/of een leuk vormpje erbij zoals een sterretje. Uniek is de gegraveerde tractor zeker!

Cadeau geven: een gepersonaliseerde verrassing

Het geven van een gepersonaliseerd cadeau, zoals de Little Dutch tractor met trailer, is een gegarandeerde manier om een glimlach op het gezicht van een kindje te toveren. Door de tractor te personaliseren met een gravure, geef je niet alleen een stuk speelgoed, maar ook een uniek aandenken. Het is een geschenk dat laat zien dat je aandacht hebt besteed aan het vinden van iets bijzonders. De tractor zelf dient niet alleen als speelgoed, maar speelt ook een rol bij de ontwikkeling van bepaalde vaardigheden. Denk bijvoorbeeld aan het ontdekken van verschillende thema's en woordjes, vormen kunnen onderscheiden en hand oog coördinatie.

Over de Little Farm collectie: een boerderijavontuur

Ontdek de magie van de Little Farm collectie van Little Dutch. Met kleurrijke boerderijdieren en accessoires stimuleert deze collectie de verbeelding van je kind. Voeg de Little Dutch tractor met trailer toe aan jouw verzameling en laat je kleintje een boerderijavontuur beleven. Het eenvoudige ontwerp en de duurzame materialen maken deze speelgoedset perfect voor urenlang speelplezier.

Producteigenschappen:

  • Merk: Little Dutch
  • Tractor en trailer van hout
  • Naam gegraveerd op de bovenkant van de tractor
  • De achterkant van de trailer kan open en dicht
  • Afmetingen: 30 cm x 20 cm x 30 cm
  • Leeftijd: vanaf 1,5 jaar
  • Collectie: Little Farm