Little Dutch regenboog

Houten regenboog in mooie kleuren van het merk Little Dutch. Je kleintje zal zich hier uren mee kunnen vermaken. De middelste boog, waar het merk Little Dutch in gegraveerd staat, kan door ons gegraveerd worden met de naam van je kindje.

Houten regenboog

Je kan op veel verschillende manieren spelen met deze vrolijke stapelaar. Natuurlijk kan je kindje hem uit elkaar halen en weer in elkaar zetten. Daarnaast kunnen er ook andere vormen mee gebouwd worden, het kan gebruikt worden als een tunnel voor autootjes en treintjes of als hele steile helling om overheen te rijden. Dit speelgoed stimuleert spelen op een fantasierijke manier. Daarbij is een ander pluspunt dat dit item er ook gewoon heel erg leuk uitziet in de kinderkamer. Little Dutch speelgoed met naam is altijd leuk om caedau te geven!

Regenboog speelgoed als cadeau

Als je nog op zoek bent naar een uniek cadeautje voor een nichtje of neefje, dan is dit houten speelgoed een leuke optie. Het is geschikt voor kids vanaf 12 maanden. Stop het in de schoen voor Sinterklaas, onder de Kerstboom of geef het als verjaardagscadeautje. Dat is geheid een succes, vooral omdat er een naam op gegraveerd is, wat het extra persoonlijk maakt.

Producteigenschappen

  • Merk: Little Dutch
  • Afmeting: 17,2 x 5,2 x 16,5 cm
  • Materiaal: FSC-gecertificeerd hout (geverfd met kindvriendelijke verf op waterbasis)
  • Leeftijd: vanaf 12 maanden
  • Wordt gegraveerd
Silvia
31-3-2023
"Schortje was heel mooi foto was van goede kwaliteit en duidelijk. Snel geleverd."
starstarstarstarstar
Willemijn Bink
29-3-2023
"Helaas gingen de tassen van mijn dochter stuk. Zo hele fijne medewerkers die bij Simply Colors werken. Ik kreeg 2 nieuwe toegestuurd. Lieve mensen van Simply Colors, jullie zijn stuk voor stuk toppers en zo klantvriendelijk, aardig en meedenkend! Jullie verdienen niet een 10 maar een 12!!!!"
starstarstarstarstar
Esther Kerkhoven-Geluk
28-3-2023
"Fantastisch dat de klantenservice mij benaderde over mijn bestelling, omdat ik iets over het hoofd had gezien wat kleur betreft en zodoende kreeg ik toch twee mooie exemplaren toegezonden. Hartelijk dank!"
starstarstarstarstar