Little Dutch mini werkbank

Deze Little Dutch Mini Werkbank is het perfecte speelgoed voor jonge kinderen die graag bouwen en hun verbeelding de vrije loop laten. Deze houten werkbank bestaat uit 26 onderdelen en is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Het is een geweldig cadeau voor jonge doe-het-zelvers en bevordert de ontwikkeling van motorische vaardigheden, probleemoplossend denken en creativiteit. De steeksleutel wordt bedrukt met naam en hierdoor nog meer een super leuk cadeau voor de jonge bouwers!

Houten speelgoed duurzaam en praktisch

De Little Dutch Mini Werkbank is gemaakt van duurzaam hout en is ontworpen om jarenlang plezier te bieden. De vrolijke kleuren en het compacte formaat maken het speelgoed aantrekkelijk en makkelijk op te bergen. De werkbank is voorzien van een praktisch ophangsysteem waar de onderdelen netjes kunnen worden aan opgehangen. Deze mini werkbank wordt geleverd met 26 onderdelen, waaronder een hamer, schroevendraaier, zaag, schroeven, moeren en bouten. Hierdoor hebben kinderen alles wat ze nodig hebben om hun eigen bouwprojecten te voltooien. Met deze set kunnen ze hun verbeelding de vrije loop laten en papa of mama helpen als ze aan het klussen zijn.

Gepersonaliseerde steeksleutel

Een uniek kenmerk van de Little Dutch Mini Werkbank is de mogelijkheid om de steeksleutel te personaliseren met de naam van het kind. Dit maakt het speelgoed niet alleen extra bijzonder, maar ook een geweldig gepersonaliseerd cadeau voor verjaardagen of andere speciale gelegenheden. Wij bedrukken de steeksleutel met naam van het kind dmv van een hoogwaardige UV print techniek waardoor deze ook tijdens veelvuldig gebruik goed blijft zitten. De Little Dutch Mini Werkbank biedt niet alleen urenlang speelplezier, maar draagt ook bij aan de ontwikkeling van de fijne motoriek, hand-oogcoördinatie en cognitieve vaardigheden. Terwijl kinderen met de verschillende gereedschappen en onderdelen spelen, leren ze ook over vormen, kleuren en basisbegrippen van bouw en constructie. Dit product is goed te combineren met andere producten van Little Dutch.

Mini werkbank voor kinderen bestellen

De mini werkbank neemt weinig ruimte in beslag en is makkelijk te verplaatsen. Zo kan er overal getimmerd, gezaagd en gebouwd worden. Met de bijgeleverde schroeven en bouten is een stoer voertuig te maken. Klaar met de klus? Ruim je gereedschap dan snel weer op en schuif de houten box eenvoudig dicht.

Producteigenschappen

  • Vanaf 3 jaar (niet geschikt voor jonger ivm kleine onderdelen)
  • Materiaal: hout
  • Afmeting: 30x25x23,5
  • Set bestaat uit 26 onderdelen
  • De wordt bedrukt met naam (hoogwaardige UV print techniek)