Little dutch gereedschapskist met naam

Deze houten kist van het merk Little Dutchj zit vol met gereedschap en helpt bij het verbeteren van de motoriek van je kindje. Daarbij kunnen de kleintjes hier superleuk met spelen. Maak het gereedschapskistje helemaal eigen door er een naam op te bedrukken.

Little Dutch toolbox

De houten gereedschapskist van het merk Little Dutch is een geweldige box voor kinderen die graag bouwen of knutselen. De kist zit namelijk vol met gereedschap, zoals hamers, schroeven, bouten en moeren. Deze kan je kindje gebruiken om lekker mee te spelen en zijn of haar handigheid te kunnen laten zien! Deze box kan niet alleen gebruikt worden om gereedschap in te bewaren, het is ook nog eens een hamerbank! Het zal de creativiteit en de motoriek van je kindje helpen ontwikkelen.

En wat is nou het allerleukste aan deze toolbox? Dat is natuurlijk de mogelijkheid om de voorkant te personaliseren. Links en rechts van het Little Dutch logo kan je een tekst naar keuze toevoegen! Denk aan de naam van je kindje of initialen. Zo maak je dit Little Dutch speelgoed nog specialer en unieker.

Producteigenschappen

  • Merk: Little Dutch
  • Leeftijd: vanaf 3 jaar
  • Afmetingen: 12 x 25 x 12 cm
  • Gemaakt van hout
  • Bedrukking naam op kistje
Silvia
31-3-2023
"Schortje was heel mooi foto was van goede kwaliteit en duidelijk. Snel geleverd."
starstarstarstarstar
Willemijn Bink
29-3-2023
"Helaas gingen de tassen van mijn dochter stuk. Zo hele fijne medewerkers die bij Simply Colors werken. Ik kreeg 2 nieuwe toegestuurd. Lieve mensen van Simply Colors, jullie zijn stuk voor stuk toppers en zo klantvriendelijk, aardig en meedenkend! Jullie verdienen niet een 10 maar een 12!!!!"
starstarstarstarstar
Esther Kerkhoven-Geluk
28-3-2023
"Fantastisch dat de klantenservice mij benaderde over mijn bestelling, omdat ik iets over het hoofd had gezien wat kleur betreft en zodoende kreeg ik toch twee mooie exemplaren toegezonden. Hartelijk dank!"
starstarstarstarstar