Little Dutch blokkentrein met naam

Kinderen zijn dol op speelgoed dat hun creativiteit stimuleert en ze eindeloos plezier bezorgt. De Little Dutch blokkentrein is zo'n speelgoed dat perfect is voor kinderen vanaf 12 maanden en ouder. Met zijn kleurrijke varianten, roze, blauw en groen, en de mogelijkheid om een blokje te bedrukken met de naam van het kind, is deze blokkentrein het ideale cadeau om een kindje te verrassen!

Little Dutch houten trein cadeau geven

Op zoek naar een mooi en duurzaam cadeau voor je eigen kind of voor iemand anders? Deze mooie Little Dutch blokkentrein is een speelgoedtrein bestaande uit houten blokken die kinderen kunnen stapelen, rangschikken en herontdekken. Elk blok heeft verschillende vormen, kleuren en patronen, wat bijdraagt aan de ontwikkeling van de fijne motoriek, het herkennen van vormen en kleuren, en de oog-handcoördinatie. De trein is verkrijgbaar in drie prachtige kleurvarianten: een zachte roze tint, een stoere blauwe kleur en zacht groen uit de Little Farm collectie. Beide opties zijn voorzien van charmante illustraties en zijn zorgvuldig afgewerkt met kindveilige verf. Om de Little Dutch blokkentrein extra speciaal te maken bedrukken wij een blokje met de naam van het kind. Deze personalisatie maakt het cadeau uniek en persoonlijk, waardoor het een bijzondere betekenis krijgt.

Kinderveilig speelgoed

De Little Dutch Blokkentrein is geschikt voor kinderen vanaf 12 maanden. Het stimuleert de grove en fijne motoriek, bevordert creativiteit en fantasie, en draagt bij aan de sociale en emotionele ontwikkeling van het kind. Bovendien is het speelgoed veilig en voldoet het aan de strenge Europese veiligheidsnormen voor speelgoed. De bedrukking van naam of geboortedatum op het blokje wordt gedaan door een hoogwaardige UV techniek waardoor dit duurzaam is en lang mee gaat.

Houten blokkentrein voor kinderen

Met de blokken in diverse vormen en frisse, moderne kleuren kun je steeds andere wagons maken. De trein bestaat in totaal uit 17 delen en is ± 45 cm lang. Dit speelgoed blijft leuk om mee te spelen en is tevens een leuke accessoire voor in de baby- of kinderkamer. Er is keus tussen een roze, een blauwe en een groene variant. Die laatste is in de vorm van een tractor en komt uit de Little Farm collectie. Op zoek naar nog meer leuke houten speelgoed producten? Wij hebben nog meer leuke items van het merk Little Dutch. Little Dutch is een Nederlands label voor baby’s, peuters en kleuters.

Producteigenschappen

  • Geschikt vanaf 12 maanden en ouder
  • Afmeting: 45x8x13,5
  • Materiaal: beukenhout
  • Varianten: Wild flowers (roze), Essential (blauw), Little Farm (groen)
  • Inhoud: 1 blokkentrein met 3 wagons en 14 houten blokken
  • Bedrukking: 1 blokje bedrukt met naam (UV print), of bestel zonder bedrukking