Boerderij avonturen met de Little Farm blokkenkar

Het eerste item waarmee jouw kindje kan gaan lopen is de blokkenkar. Naast wandelen met de kar, kunnen de kindjes ook spelen met de blokken die erin zitten en aan de slag met vormen herkennen. Het leuke aan de blokkenkar is dat de blokken in de vorm van een boerderij in de wagen gepositioneerd zijn. Dit zorgt voor een herkenbaar gebouw in kleurrijke sferen. De blokken zitten in een houten kar met houten wieltjes en kan gebruikt worden door kindjes die al kunnen lopen. Gegarandeerd bouwplezier bij de kleintjes!

Vaardigheden ontwikkelen met Little Dutch

Het speelgoed van Little Dutch, waaronder de blokkenkar, draagt niet alleen bij aan speelplezier, maar ook aan de ontwikkeling van belangrijke vaardigheden. Terwijl kleintjes trots hun blokkenkar voortduwen, verbeteren ze hun evenwicht en coördinatie. Het stapelen van de blokken bevordert op zijn beurt de fijne motoriek en de herkenning van vormen en kleuren. Met Little Dutch geef je niet alleen een mooi cadeau; je investeert in de groei en ontwikkeling van een kind. Of deze nou 6 maanden of 3 jaar is, voor ieder kindje is er van Little Dutch wel iets te vinden.

Little Dutch blokkenkar met bedrukking

Het houten speelgoed van Little Dutch is ideaal om te laten bedrukken. Het hout is al gekleurd, maar met een witte tekst erop wordt het een nog persoonlijker geheel. Zet de naam van je kindje erop of juist een persoonlijke tekst. De blokkenkar is ook erg leuk als verjaardagscadeautje of als kraamcadeautje. Bij een kraamcadeau kun je voor de bedrukking denken aan de geboortedatum, de lengte en het gewicht van het kindje. Totdat het kindje kan lopen staat de blokkenkar als accessoire op de kinderkamer. Door het uiterlijk ziet het er hartstikke leuk uit en kun je de kar echt zien als een woonaccessoire.

Blokkenkar als verjaardagscadeau: een geweldige keuze

De blokkenkar van Little Dutch is super geschikt om als cadeau te geven aan het kindje van een dierbare. De blokkenkar is naast uniek ook nog eens praktisch als verjaardagscadeau. Door een naam op de blokkenkar is het een persoonlijk cadeau, gecombineerd met een vleugje individualiteit. Omdat de blokkenkar geschikt is voor kindjes vanaf 12 maanden, is het een ideaal verjaardagscadeau voor het eerste jaar. Voordat het kindje ermee gaat lopen, is het wel belangrijk dat hij of zij al zelfstandig kan lopen. De kans dat ze zich bezeren zodra ze zich aan de kar omhoog tillen of erop leunen is aanwezig als ze nog niet kunnen lopen en dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Is de blokkenkar toch niet wat je zoekt om cadeau te geven? Bekijk dan eens het andere Little Dutch speelgoed die ook allemaal super leuk zijn om als cadeau te geven.

Little Farm collectie: boerderijavonturen in speelgoedvorm

De Little Farm collectie neemt je kleintje mee op een ontdekkingsreis naar de charmante wereld van de boerderij. Met vrolijke kleuren en eenvoudige vormen stimuleert deze collectie de verbeelding van je kind. Niet alleen deze blokkenkar, maar ook het houten schaap met naam, het Little Dutch giftset en de gegraveerde tractor met trailer, gehuld in de thema's van de Little Farm collectie, brengt boerderijavonturen tot leven terwijl je kleintje leert lopen en spelen.

Speelgoed van Little Dutch

Little Dutch is een merk dat zich richt op speelgoed voor baby's, peuters en kleuters. Het assortiment bestaat uit vele accessoires voor op de kinderkamer die niet alleen leuk zijn om mee te spelen. Het speelgoed van Little Dutch ziet er namelijk ook nog eens ontzettend clean en verzorgd uit. Dat houdt in dat de kinderkamer er super verzorgd uitziet en het leuk is om naar te kijken. Bij Simply colors mogen wij het speelgoed bedrukken met persoonlijke teksten en prints. Kies bijvoorbeeld voor een mooie, passende tekst of ga voor de naam en geboortedatum van je kindje. Ook heel leuk om als kraamcadeau te geven.

Producteigenschappen

  • Merk: Little Dutch
  • Collectie: Little Farm
  • Vanaf 1 jaar
  • Afmetingen: 39 cm x 30 cm x 40,5 cm
  • Materiaal: hout
  • Blokkenkar bevat 38 houten blokken
  • Bedrukking komt op één van de middelste blokken
  • Let op: Kinderen moeten zelfstandig kunnen lopen, voordat ze de blokkenkar kunnen gebruiken