Sfeerlamp met naam bedrukken

Houd je van een super sfeervol huis? Lampen zijn een goede manier om dit te creëren. Deze sfeerlamp is extra speciaal omdat deze te bedrukken is met een print en tekst naar keuze! Het lampje wordt geleverd met een lichtbron, inclusief afstandsbediening. Je kan de afstandsbediening gebruiken om diverse kleuren sfeerlicht in te stellen. Ook kan je hiermee bijvoorbeeld het licht laten flikkeren. Een super leuke toevoeging in de woon- of slaapkamer.

Sfeerlamp met print en tekst

Wat dit lampje uniek maakt, is het feit dat je zelf de looks ervan kan bepalen. Dit houdt in dat je zelf kan kiezen welke opdruk er op de buitenkant van de lamp bedrukt mag worden. Wil je het gezellig maken tijdens de feestdagen, door de woonkamer of de eettafel op te leuken? Kies dan voor een kerstprintje. Maar ook voor de rest van het jaar heb je de keuze uit leuke designs. Neem vooral een kijkje tussen de afbeeldingen om te zien wat nog meer mogelijk is!

Wat het lampje nog meer bijzonder maakt, is dat je ook nog zelf kan bepalen welke tekst erop bedrukt wordt! Misschien vind je het leuk om de familienaam te laten bedrukken of een tekst zoals ''shine bright''. Het lampje, bedrukt met eigen naam, staat bijvoorbeeld leuk op een nachtkastje. Uiteraard kan je er ook voor kiezen om alleen een print te laten bedrukken, zonder tekst. Ga hierboven aan de slag met het ontwerp en kom erachter wat jouw voorkeur heeft! Bekijk hier nog meer leuke en handige gepersonaliseerde woonaccessoires.

Producteigenschappen

  • Hoogte: 19 cm
  • Doorsnede: 9 cm
  • Inclusief lichtbron met afstandsbediening
  • Exclusief AAA batterijen