Lakentje bedrukt met naam

Een schattig lakentje, beschikbaar in ledikant lakentje en wieg lakentje met naam. Je hebt de keuze uit de kleuren: roze, licht roze, navy, licht blauw en wit. Voor ieder kindje een leuk kleurtje!

De lakentjes kunnen bedrukt worden met tekst, maar ook met een gepersonaliseerd logo. Leuk om de naam van je eigen kindje erop te bedrukken, maar natuurlijk ook super leuk om dit laken cadeau te geven.

Lakentje met naam

Het lakentje met naam is te bestellen voor in het ledikant of voor in de wieg. De kleuren zijn beschikbaar in ruit en de kleur wit is effen. Het wieglakentje is 80 cm lang en 100 cm breed en het ledikantlakentje is 120 cm lang en 150 cm breed. Het is een super leuk product om de babykamer mee af te maken. Net als onze populaire Happy Horse knuffels die met naam worden geborduurd.

Leuk kraamcadeautje

Leuk om dit product te bedrukken voor je eigen kindje met bijvoorbeeld een leuke geboorte afbeelding. Maar deze zijn natuurlijk ook te bedrukken met stoere afbeeldingen of juist hele schattige logo's. Ontzettend leuk cadeautje om te geven tijdens de geboorte van een kindje. Wij bedrukken daarbij ook hele leuke cadeaudoosjes die ook te bedrukken zijn met naam en afbeelding, leuk om deze het zelfde te maken als het gepersonaliseerde lakentje. De cadeaudozen zijn er in het roze, blauw en zilver, leuk voor ieder kindje!

Producteigenschappen

  • 100% katoen
  • Verkrijgbaar als wieglakentje en ledikantlakentje
  • Bestelbaar in een ruit in de kleuren roze, licht roze, navy, licht blauw en effen wit
  • Te bedrukken met eigen tekst en/of afbeelding