KNVB voetbal personaliseren

KNVB voetbal

UEFA EURO 2020 wordt deze zomer gespeeld en natuurlijk gaan wij ons landje allemaal goed aanmoedigen! Vanaf zondag 13 juni tot en hopelijk tot en met zondag 11 juli kijken wij naar het voetbal in oranje kleding. Deze KNVB voetbal past natuurlijk perfect bij deze periode. De oranje voetbal met zwarte leeuw en letters wordt bedrukt met naam. Zo kun je dus een unieke KNVB voetbal ontwerpen! De Nederlandse leeuw wordt vier keer afgebeeld in het zwart op de oranje bal.

Oranje KNVB voetbal met naam

Deze KNVB voetbal wordt bedrukt met naam onder de letters KNVB. Je kunt de opdrukkleur en het lettertype kiezen in de designtool hierboven. Je kunt natuurlijk kiezen voor de kleur zwart, maar jouw naam zal nog meer opvallen op de KNVB voetbal wanneer je een andere kleur kiest. Ontwerp een unieke KNVB voetbal met naam en geniet met elkaar van UEFA EURO 2020!

Producteigenschappen

  • Voetbal van de KNVB
  • Bedrukt met naam
  • Maat 5
  • 6 panelen
Silvia
31-3-2023
"Schortje was heel mooi foto was van goede kwaliteit en duidelijk. Snel geleverd."
starstarstarstarstar
Willemijn Bink
29-3-2023
"Helaas gingen de tassen van mijn dochter stuk. Zo hele fijne medewerkers die bij Simply Colors werken. Ik kreeg 2 nieuwe toegestuurd. Lieve mensen van Simply Colors, jullie zijn stuk voor stuk toppers en zo klantvriendelijk, aardig en meedenkend! Jullie verdienen niet een 10 maar een 12!!!!"
starstarstarstarstar
Esther Kerkhoven-Geluk
28-3-2023
"Fantastisch dat de klantenservice mij benaderde over mijn bestelling, omdat ik iets over het hoofd had gezien wat kleur betreft en zodoende kreeg ik toch twee mooie exemplaren toegezonden. Hartelijk dank!"
starstarstarstarstar