Houten kaartenhouder personaliseren

Iedereen ontvangt wel eens een kaartje. Je bent jarig, er is een kindje geboren of je bent onlangs verhuisd. Allerlei redenen om een kaartje voor te versturen en die je graag een plekje wilt geven op de schouw of op het dressoir. Met deze houten kaartenhouder biedt jij de mogelijkheid om dit soort kaartjes niet direct in een lade te stoppen, maar om er toch nog eventjes naar te kunnen kijken en ervan te genieten. Ook foto's passen perfect in de kaartenhouder.

Houten kaartenhouder met naam

Deze kaartenhouder van hout zegt al gelijk waar het voor bedoeld is. Je kan er meerdere kaartjes en foto's in plaatsen. Op deze manier kun je een speciale kaart of je leukste foto's met vrienden of familie een mooi plekje in huis geven. Het unieke is dat je de kaartenhouder kan laten bedrukken met een print en een naam of andere tekst! Daardoor kun je bijvoorbeeld een leuke tekst als 'memories are forever' of 'when dreams come true' erop laten zetten. Een naam of wens aan iemand is natuurlijk ook een leuke manier om een kaartenhouder mee te personaliseren. De kaartenhouder is gemaakt van beukenhout, wat zorgt voor een natuurlijke uitstraling wat in bijna elk interieur wel past.

Kaartenhouder als cadeau

Op zoek naar een leuk cadeautje voor Valentijnsdag, Moederdag of Vaderdag? Dan is de kaartenhouder als cadeau ideaal om de kaart die je hebt geschreven in te zetten. De kaartenhouder biedt de mogelijkheid om kaarten die je hebt gekregen in te kunnen bewaren in plaats van deze direct in een lade te stoppen. Door een kaart in de houder te zetten kun je langer genieten van de boodschap die voor jou is geschreven. De kaartenhouder is daarom ook super leuk om als cadeau te geven, en dan natuurlijk met een leuke persoonlijke tekst erop.

Bekijk hier nog meer leuke en handige gepersonaliseerde woonaccessoires.

Fotohouder hout

De kaartenhouder is ontzettend leuk voor het neerzetten van kaarten, maar is daarnaast ook super leuk om foto's in te zetten als aandenken van een mooie dag of vakantie. Geef de kaartenhouder bijvoorbeeld met Vaderdag inclusief een foto van papa en kind om in de houder te plaatsen. Of een foto van opa of oma en kleinkind als cadeau voor opa of oma. Natuurlijk is een foto met mama ook super lief voor Moederdag. Ook super leuk is een foto van je huisdier of van jou en je beste vriendin. Van alles is mogelijk! Laat de opdruk van het fotohouder matchen met de foto of het thema wanneer je het als cadeau wilt geven en je hebt een super leuk cadeautje om jouw waardering te laten blijken.

Producteigenschappen

  • Materiaal: beukenhout
  • Afmeting: 29 x 3 cm (b x h)