Ontdek onze gegraveerde houten pollepel

Een eenvoudige keukentool als een houten pollepel met gravure is niet alleen functioneel, maar ook een charmante toevoeging aan elke keuken. Onze pollepel biedt gebruiksgemak bij het koken en bakken en ziet er ook nog eens leuk uit tussen het keukengerei.

Praktisch en persoonlijk

Gebruik onze houten pollepel om heerlijke maaltijden te bereiden voor jezelf en je gasten. Het toevoegen van een persoonlijke gravure geeft een uniek tintje aan deze alledaagse keukentool. Koken wordt leuker en persoonlijker wanneer je een pollepel gebruikt die speciaal voor jou is gemaakt. Het is een klein gebaar dat een groot verschil kan maken in de keuken. Samen met een gepersonaliseerd kookschort, heb je een super leuk setje!

Het ideale moederdagcadeau

Op zoek naar een speciaal cadeau voor Moederdag? Geef je (groot)moeder, tante of beste vriendin een gepersonaliseerde houten pollepel met een mooie gravure. Laat haar zien hoeveel ze voor je betekent door haar naam, initialen of een liefdevolle boodschap op de pollepel te laten graveren. Naast onze houten pollepel hebben we ook talloze andere Moederdagcadeaus, van gepersonaliseerde tassen tot mooie woonaccessoires.

Een unieke pollepel met eigen gravure

Personaliseer je houten pollepel in onze eenvoudige ontwerptool. Kies uit verschillende lettertypen om een ontwerp te creëren dat past bij de persoonlijkheid van de ontvanger. Of je nu een ervaren chef-kok bent of gewoon graag tijd doorbrengt in de keuken, een gepersonaliseerde houten pollepel voegt een vleugje eigenheid toe aan elke maaltijd die je bereidt.

Producteigenschappen

  • Afmeting van de pollepel: 31 cm
  • Afmeting van de gravure: 12 cm
  • Materiaal: beukenhout
  • Schoonmaakadvies: vóór het eerste gebruik en na gebruik met de hand afwassen
  • Behandel het hout regelmatig met houtolie voor het beste resultaat