Houten bakfiets met naam

Een houten bakfietsje is leuk om lekker mee te spelen. In onze houten bakfiets kan gemakkelijk speelgoed worden vervoerd. En deze wordt natuurlijk, net als al onze andere producten, bedrukt met naam. Hoe leuk is dat?! Voor de eerste stapjes is de bakfiets ideaal. Het kan in huis worden gebruikt, maar deze kan natuurlijk ook gemakkelijk mee naar buiten.

De bakfiets kind is gemaakt van berkenhout en van het kwaliteitsmerk Van Dijk Toys. Deze is voorzien van rubberen banden en maakt daarom geen geluid en geeft geen strepen af in huis. Het bakfietsje is EN-17 gecertificeerd, wat betekent dat het veilig speelgoed is, erg belangrijk natuurlijk! De zithoogte van het loopfietsje is 25 cm en het heeft een afmeting van 72x35x43 cm. Het product is er in de kleuren roze, blauw en wit. De bakfiets kan worden bedrukt met een van onze leuke printjes en natuurlijk met naam. Deze is geschikt voor kinderen van 1-2 jaar, dus een perfect verjaardagscadeau!

Leuk verjaardagscadeau!

De bak voorop is groot genoeg om speelgoed in te vervoeren. Ook is het leuk om hierin de lievelingsknuffel te vervoeren. De lievelingsknuffel van veel kinderen is een schattige zachte Happy Horse knuffel met naam. Ontwerp er ook eentje voor jouw kindje!

Andere leuke verjaardagscadeautjes zijn een houten loopauto van MamaToyz. Of een schattige poppenwagen van hetzelfde merk als de houten bakfiets, namelijk Van Dijk Toys. Met deze poppenwagen kan jouw kindje lekker wandelen en de wereld ontdekken. De poppenwagen is ook van hout en kan worden bedrukt met naam. Voor kinderen van 2 tot 4 jaar is het loopfietsje met naam een erg leuk product. De opdruk is een sticker en daarom gemakkelijk te verwijderen bij een volgend kind. Ook het loopfietsje is van hout gemaakt en heeft foambanden.

De houten bakfiets met naam wordt volledig gemonteerd geleverd. Ontwerp nu voor jouw kleintje een super leuke baby bakfiets of geef er eentje cadeau! 

  • gemaakt van berkenhout 
  • zithoogte 25 cm
  • afmetingen72x35x43 cm
Bekijk ook: 
Kinderkleding met naam
Kindertassen met naam 
Kinderspeelgoed met naam 
Babyspeelgoed met naam