Hartjes ketting met naam graveren

Op zoek naar een cadeautje voor een vriendin of familielid om jouw blijk van waardering te tonen? Deze hartjes ketting gegraveerd met naam is dan een leuke manier, omdat je deze persoonlijk kunt maken door een naam of initialen erop te laten graveren. Ga voor een zilveren, gouden of rosé gouden gegraveerde hartjes ketting als cadeau.

Hartjes ketting zilver cadeau geven

Geef een ketting in de vorm van een hart cadeau aan jouw geliefde. Dit kettinkje wordt gegraveerd met een van onze mooie ontwerpen. Een perfect cadeau voor Valentijnsdag, Moederdag of voor iemand die een speciale rol speelt in jouw leven. De ketting is gemaakt van stainless steel, dus verkleurt niet. Daardoor is dit een tijdloos sieraad dat lang meegaat.

Graveer een ketting met naam met initialen

Voor dit unieke kettinkje zijn een aantal mooie ontwerpen gemaakt die te vinden zijn in de designtool. Wat is er nou specialer dan een hart ketting met de initialen van je kinderen óf met de initialen van jou en je geliefde erin gegraveerd. Zo'n gepersonaliseerde ketting is natuurlijk ook super schattig voor kinderen. Bijvoorbeeld een klavertje voor geluk, een bloemetje of hondenpoot om de liefde voor jouw huisdier te tonen. Ook deze ontwerpen zijn allemaal te graveren met naam of initialen. Shop hier de mooiste sieraden met naam.

Ketting laten graveren

Bij Simply colors graveren wij met uiterste precisie jouw gekozen sieraad. Het kan soms in de designtool lijken dat een ontwerp niet volledig in het midden gepositioneerd is. Uiteraard zorgen wij ervoor dat jouw gekozen ontwerp gewoon in het midden van het sieraad wordt gegraveerd. Voor het graveren maken we gebruik van een hoogwaardige machine die ervoor zorgt dat jouw gravure lang blijft zitten en niet vervaagt.

Producteigenschappen

  • Materiaal: stainless steel
  • Lengte ketting: 44,5 cm en is verlengbaar tot 5,5 cm
  • Hart is 12,75 mm breed, 14,75 mm lang en 22 mm dik
  • Bestel de ketting in het zilver, goud of rosé goud