Happy Horse muis Mia knuffeldoekje met naam

Het liefste muisje laat je natuurlijk borduren met de naam van je kindje of met de naam van een pasgeboren baby'tje waar je op kraamvisite gaat. Schattiger dan dit kan niet en je ontwerp het helemaal zelf!

Muis Mia knuffeldoekje borduren

Muis Mia van het merk Happy Horse kan niet wachten om met jouw baby'tje te knuffelen en het lieve gekrulde staartje maakt iedereen gelijk vrolijk! Nog een voordeel: gelukkig piept ze niet. (-;
Het muisje is lief voor jouw eigen baby; te gebruiken als vriendje in het wiegje of als decoratie in de babykamer. Doordat de naam op het buikje geborduurd wordt, is het een extra speciaal knuffeltje. Leuk voor nu als baby maar ook voor later als herinnering.

Het borduren van het knuffeldoekje is erg simpel. Eerst doorloop jij een paar stappen en daarna gaan wij aan de slag met het borduren. Dat doen wij natuurlijk met liefde! Jij kiest het lettertype uit waarmee de letters op het buikje geborduurd worden. Daarna bepaal je de kleur van de borduurgaren. Laat je het juist contrasteren of kies je voor hetzelfde kleurenpallet? Vervolgens vul je de naam, initialen of wellicht de geboortedatum in. Nu hoef je de Happy Horse muis alleen nog maar in je winkelmandje te plaatsen en wij doen de rest!

Reserve Happy Horse Mia knuffeldoekje

Één ding wat we geleerd hebben, is dat het nooit verkeerd is om direct een reserve knuffeldoekje aan te schaffen voor jouw kleintje. Als de knuffel eenmaal favoriet is, dan is het niet leuk als deze op een magische wijze verdwijnt of even in de wasmachine moet. Om traantjes te voorkomen, is een tweede versie een slimme oplossing. Zo houd je jouw baby altijd blij. En dan ben jij ook blij!

Producteigenschappen

  • Hoogte: 27 cm
  • Geborduurd, daarom kindvriendelijk
  • Één regel tekst/naam op het buikje
  • Merk: Happy Horse
  • Wassen op 30 graden
  • Let op: borduurstiksel is zichtbaar aan achterzijde