Happy Horse leeuw Leon knuffeldoekje

Op zoek naar een onweerstaanbaar zacht en schattig knuffeldoekje? Van dit tutteldoekje van Happy Horse wordt elk kindje blij! Deze leeuw Leon heeft vrolijke gekleurde manen. Wij borduren de naam van het kindje op het buikje waardoor je een super leuk cadeautje creëert.

Knuffeldoekje Lion Leon met naam borduren

Heb jij ook zoveel fantasie? Deze Leeuw Leon heeft dat zeker en met zijn vrolijk gekleurde manen wil hij graag jouw knuffelvriendje worden. Als jij goed voor hem zorgt, zal hij altijd over jou waken. Niets slaapt zo lekker als een knuffeldoekje dat heerlijk zacht is maar ook zo stoer als een leeuw. Zo eentje die je beschermt als je het nodig hebt en ook leuk is om mee te spelen. Droom maar lekker weg met dit tutteldoekje van Leeuw Leon! Wij borduren deze leeuw met naam op het buikje. Je kan zelf de kleur van het borduurgaren en het lettertype kiezen. Leuk cadeautje of handig voor je eigen kindje want deze raak je niet snel kwijt! Liever geen leeuwtje maar een konijntje of een ander dier? Bekijk dan de uitgebreide Happy Horse collectie met naam. Dit knuffeldoekje is ook een perfect kraamcadeau en staat super lief op de babykamer of in de box.

Producteigenschappen

  • Formaat: 25 cm
  • Materiaal: polyester pluche
  • borduring met naam op buik
  • Wasvoorschriften: wasmachinebestendig tot 30°C
  • Geschikt voor alle leeftijden
  • Let op: borduurstiksel is zichtbaar aan achterzijde
Lilian van vlijmen
24-3-2023
"De penning voor onze hond was keurig en juist gegraveerd. Werd snel geleverd."
starstarstarstarstar
Arijaan Peters
23-3-2023
"Leuke originele persoonlijke cadeautjes voor een mooie prijs."
starstarstarstarstar
Hen3
23-3-2023
"Zeer snelle levering en uitstekende klantenservice! Het ontwerp voor de bedrukte golf handdoek kon na het bestellen nog worden aangepast!"
starstarstarstarstar