Happy Horse dino Don knuffeldoekje borduren

HAPPY HORSE DINO KNUFFELDOEKJE 'DON'

Als jouw kindje een groot fan is van dino's, dan is dit Happy Horde Dino knuffeldoekje Don wel heel erg leuk. Het doekje is stoer, maar wel heel erg knuffelbaar. De knuffeldoek is 26 cm hoog en van erg goede kwaliteit, net zoals alle Happy Horse knuffels. Op het knuffeldoekje kan de naam van jouw kindje geborduurd worden met het lettertype en de kleur opdruk die jij mooi vindt! De regel tekst wordt geborduurd op de rechtkant van het doekje.
Bekijk hier alle Happy Horse knuffels met naam.

Dit dino knuffeltje past perfect bij de grote Happy Horse Dino Don. Ze houden allebei erg van knuffelen en zijn tegelijkertijd heel erg stoer. Super leuk om deze set knuffels cadeau te geven óf om te kopen voor je eigen kindje! Personaliseer nu het dino knuffeldoekje met naam!

Producteigenschappen

  • wasbaar op 30 graden
  • hoogte 26 cm
  • merk Happy Horse
  • te borduren met één regel tekst
Silvia
31-3-2023
"Schortje was heel mooi foto was van goede kwaliteit en duidelijk. Snel geleverd."
starstarstarstarstar
Willemijn Bink
29-3-2023
"Helaas gingen de tassen van mijn dochter stuk. Zo hele fijne medewerkers die bij Simply Colors werken. Ik kreeg 2 nieuwe toegestuurd. Lieve mensen van Simply Colors, jullie zijn stuk voor stuk toppers en zo klantvriendelijk, aardig en meedenkend! Jullie verdienen niet een 10 maar een 12!!!!"
starstarstarstarstar
Esther Kerkhoven-Geluk
28-3-2023
"Fantastisch dat de klantenservice mij benaderde over mijn bestelling, omdat ik iets over het hoofd had gezien wat kleur betreft en zodoende kreeg ik toch twee mooie exemplaren toegezonden. Hartelijk dank!"
starstarstarstarstar