Golfbal set bedrukken

De echte golfer heeft natuurlijk zijn eigen golfballen. Hoe leuk is het dan als het ook daadwerkelijk golfballen zijn waar een naam of foto op staat? Bij Simply colors bestel je dit golfballen set van 3 ballen. In de ontwerptool voeg je eenvoudig een foto toe en je hebt direct een leuk fotocadeau!

Gepersonaliseerde golfbal als cadeau

Een golfbal met print en tekst is een uniek cadeau. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een Vaderdag cadeautje of een cadeautje voor de verjaardag van jouw vader? Dan kan je de bedrukking op de golfbal speciaal voor jouw vader ontwerpen. Zo kan je denken aan de tekst: ‘’Papa Tom de beste’’ of ‘’# 1 papa Sander’’. Natuurlijk kan je de tekst ook aanpassen naar ‘’opa’’ of naar iemand anders in jouw familie of vriendengroep die golft.
Shop hier de leukste fotocadeaus.

Golfballen zijn geweldige promotieartikelen voor bedrijven. Met golfballen kunt u uw bedrijfslogo erop zetten. Heeft u interesse, neem dan contact met ons op via bedrijven@simplycolors.nl.

Golfballen bedrukken

Bij Simply colors kan je een set van drie golfballen laten bedrukken met een print die jij leuk vindt en een eigen bedachte tekst. De print op de golfbal heeft een afmeting van 22 mm en is rond. Je ontvangt een set van 3 golfballen en op alle 3 de ballen wordt dezelfde print bedrukt.

Producteigenschappen

  • Set van 3 ballen
  • Inclusief doosje met venster
  • Bedrukking max 22 mm
  • Merk: Pinnacle