Fluitje met naam en print bedrukken

Ben jij op zoek naar het perfecte cadeau voor jouw voetbalcoach of voor vaderdag? Het zou iets unieks en persoonlijks moeten zijn, maar ook praktisch en nuttig. Wat dacht je van een gepersonaliseerd fluitje? Onze wedstrijdfluitjes zijn niet zomaar fluitjes. Ze zijn speciaal ontworpen voor sportcoaches en scheidsrechters, maar zijn ook perfect voor vaders en moeders die van sport houden.

Fluitje met naam

Deze fluitjes hebben een heldere, doordringende toon die zelfs boven het lawaai van de menigte uitkomt. En het beste van alles is dat ze volledig kunnen worden aangepast aan jouw wensen. We bedrukken deze fluitjes met de naam van je coach of vader, een speciaal printje, of zelfs hun initialen. Misschien wil je hun favoriete sportteam erop laten afdrukken, of een inspirerende boodschap die ze altijd bij zich kunnen dragen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Dit fluitje wordt aan beide kanten met dezelfde opdruk gepersonaliseerd. Hiervoor bepaal jij zelf de leuke print en tekst die je erop bedrukt wilt hebben.

Scheidsrechter fluitje

Ben je nog op zoek naar een leuk cadeautje voor de scheidsrechter, de beste coach of misschien voor je vader die altijd komt fluiten bij wedstrijden? Dan is dit fluitje een leuk kleinigheidje en ook nog eens heel persoonlijk. Doordat de naam van diegene erop bedrukt wordt, maak je de kans ook kleiner dat het fluitje wordt kwijtgeraakt omdat het nu heel duidelijk van wie deze is! Wat betreft de print kan je het afstemmen op de sport waarvoor gefloten wordt. Denk aan voetbal, basketbal, hockey en volleybal. Begin snel met ontwerpen en bestel een uniek fluitje!

Producteigenschappen

  • Wordt aan beide kanten bedrukt met dezelfde print
  • Leuk als cadeau voor de beste coach