Eierdop met naam bedrukken

De ontbijttafel krijgt direct een feestelijke uitstraling met deze eierdop met naam bedrukt. Leuk om te gebruiken voor een Paasbrunch, moederdag of gezellig met het gezin op zondagochtend aan het ontbijt. Iedereen een eigen eierdop met naam!

Paastafel aankleden met eierdopje

Deze eierdopjes worden bedrukt met een leuk printje en natuurlijk met naam. Tijdens Pasen worden eieren versierd, eitjes gezocht en wordt er natuurlijk gezellig gegeten met elkaar. Met onze producten voor pasen die worden bedrukt met naam en print kun je jouw Paastafel leuk en vrolijk aankleden. Voor iedereen een eigen eierdop met naam en bijpassende print. Voor verschillende feestdagen en momenten ontwerpen wij speciale printjes die hierbij passen. Voor Pasen zijn dat schattige kuikentjes, konijntjes en gekleurde eitjes die op een eierdop kunnen worden bedrukt. De tafel kan, naast de eierdop met naam, worden aangekleed met een broodmandje met naam en servetten met naam. Voor de kinderen is het natuurlijk super leuk om een placemet met naam te laten bedrukken en een eigen bordje met naam. Al deze producten kun je laten bedrukken met een van onze vrolijke printjes speciaal voor Pasen.

Eierdop met naam

Een eierdop met naam is natuurlijk niet alleen maar bedoelt voor Pasen. Zo'n eierdopje kun je natuurlijk voor meerdere gelegenheden laten bedrukken. Bijvoorbeeld voor de beste papa van de wereld voor Vaderdag of de liefste mama die er is voor Moederdag. Ook voor kinderen zijn er printjes die het hele jaar door leuk zijn. Een eierdop met naam voor het hele gezin zal de tafel elke keer weer helemaal vrolijk maken. Je kunt de eierdop natuurlijk ook laten bedrukken met alleen een tekst. Deze eierdop met naam is gemaakt van porselein en heeft een mooie crèmekleur. De opdruk wordt erop gelaserd waardoor wij aanraden het product met de hand af te wassen, zodat de opdruk mooi zal blijven. Op deze categoriepagina hebben wij een aantal leuke printjes voor jou op een rijtje gezet, maar in de designtool kun je nóg meer printjes vinden. Geef deze eierdop met naam cadeau of ontwerp deze voor het hele gezin!

Productinformatie

  • Afmeting: 4,5 x 4 cm
  • Materiaal: porselein
  • Met de hand afwassen