Cognac glas met naam graveren

Drinkt jouw vent, (bonus)vader of opa graag een aperitief na het eten zoals een glaasje cognac? Hoe leuk is het dan als hij dit kan drinken uit zijn eigen glas! Geef bijvoorbeeld dit cognacglas als verjaardagscadeau of laat hem graveren met een print voor Vaderdag. Koop er zelf een fles goede cognac bij van de slijterij en jouw cadeau is compleet!

Glas graveren met naam

Het graveren van glaswerk is een unieke manier om een boodschap over te brengen op een dierbare. Hierdoor is het een perfect cadeau om te geven op een bruiloft, verjaardag, jubileum of als Vaderdagcadeau voor jouw (bonus) papa en opa. Het moment van geven krijgt met een gegraveerd glas een unieke en waardevolle betekenis en jij laat zien dat je iemand écht waardeert door energie te steken in het zoeken van het juiste cadeau. Daarnaast is het natuurlijk super leuk om te zien dat jouw eigen naam op het glaswerk staat.

Ook is het leuk om gegraveerd glaswerk in de kast te hebben staan, dus je kunt natuurlijk ook altijd jouw glas met je eigen naam laten graveren. Simply colors doet dit op een verfijnde manier en zorgt ervoor dat de gravure duidelijk zichtbaar is. Kies uit één van de lettertypes en een eventuele illustratie voor erbij en jouw gegraveerde glas is helemaal af.

Cognac glas cadeau geven

Voor iemand die erg van cognac houdt, is dit cognac glas natuurlijk een perfect cadeau. Het glas wordt namelijk gegraveerd met naam en een van onze printjes. Zo ontwerp je gemakkelijk een leuk cadeautje voor je vader, opa, vriend, of iemand anders die hier gek van is. Een goed cognac glas is een must bij het drinken van cognac. Ze hebben namelijk een speciale vorm, zodat de drank het beste tot zijn recht komt in de geur en smaak.

Onze glazen worden gegraveerd met naam en leuke print. Zo is een cognac glas of een van onze andere mooie glazen een cadeau dat altijd in de smaak zal vallen. Dit cadeau kan leuk zijn voor Vaderdag, een verjaardag of gewoon zomaar. In de designtool kun je een gegraveerd cognac glas ontwerpen voor jezelf, of als cadeau!

Producteigenschappen

  • Inhoud: 250 ml
  • Afmetingen: 8,5 x 11,2 cm (ØxH)
  • Vaatwasserbestendig
Yash
3-6-2023
"Wederom een mooie boterhammen trommel met foto!!"
starstarstarstarstar
Nina
2-6-2023
"Helemaal geweldige aankoop.. Goede kwaliteit. Onze papa is helemaal blij met de nieuwe tas. ❤️"
starstarstarstarstar
Nienke
30-5-2023
"Snelle levering, goede kwaliteit. Verzendkosten relatief hoog voor een klein product"
starstarstarstarstar