Chocoladeletter met logo en naam

De leukste chocoladeletter ontwerp je zelf. Bij simply colors bepaal je helemaal zelf hoe de wikkel eruit komt te zien. Uniek voor in de schoen van je kindje of om cadeau te geven als relatiegeschenk voor klanten en zakenpartners. Ook maak je hier personeel en collega's erg gelukkig mee!

Wikkel bedrukken chocoladeletter

Als je op zoek bent naar een geschenk voor Sinterklaas dat zeker in de smaak valt, dan zit je met een chocoladeletter altijd goed. Deze chocolaletter is van het merk Droste en heeft de vorm van de letter S van Sinterklaas. En aan alle smaken is gedacht! Je hebt de keuze uit de smaken melk, puur en wit. De wikkel wordt om de doos van de Droste chocoladeletter geschoven. Extra leuk is om een gedichtje op de chocoladeletter te zetten. Je kan natuurlijk ook de chocoladeletter met persoonlijke wikkel thuis laten afleveren. Dit leuke Sinterklaascadeautje gaat namelijk heel gemakkelijk in de brievenbus.

Chocoladeletter met foto of eigen logo

De wikkel kan je naar eigen voorkeur ontwerpen. Je hebt de keuze uit verschillende prints, waaronder fotoprints. Bij de fotoprints kan je een foto uploaden van bijvoorbeeld jouw kindje, opa en oma of van een goede vriend of vriendin. Het is ook mogelijk om een bedrijfslogo te uploaden. Voeg een naam toe om het helemaal persoonlijk en af te maken. Op deze manier maak je er het perfecte geschenk van. Bij de prints waar geen foto toegevoegd wordt, kan je de tekst persoonlijk maken.

Producteigenschappen

  • Merk: Droste
  • Smaken: melk, puur & wit
  • Wikkel wordt gepersonaliseerd
  • 135 gram
  • Letter: S
  • Afmeting: circa 14x10 cm