Bloempotje met naam

Het perfecte cadeautje om iemand mee op te vrolijken is deze bloempot bedrukt met een leuk printje, tekst of naam. De bloempot wordt geleverd met bloembolletjes, maar je kunt er ook zelf een mooi plantje in verpotten. Een lief cadeau voor ieder moment!

Bloempotje met naam

Geef een bloempotje cadeau aan iemand die je wilt bedanken of die je heel erg lief vindt. Onze bloempotjes zijn niet zomaar bloempotjes, deze worden namelijk bedrukt met naam en leuke print. Dat betekent dat je iemand altijd een persoonlijk en uniek cadeautje zal geven. Speciaal voor deze bloempot zijn de leukste printjes ontworpen. Een printje met bloemen om je lieve oma of vriendinnetje mee te bedanken. Hartjes of kusjes voor de liefste mama, of laat het bloempotje bedrukken met een klavertje vier print om iemand veel geluk te wensen. Een hoop verschillende printjes die stuk voor stuk een ontzettend lief gebaar zullen zijn.

Maak iemand blij met dit bijzonde bloempotje met naam. Bij deze bloempot worden bloembolletjes geleverd. Je zal van te voren niet weten wat voor bloembolletjes het zijn, dit is namelijk een verrassing. De tijd van het jaar zal bepalen welk plantje of bloemetje zal gaan groeien in jouw bloempotje. Bij het potje zal ook een kaartje geleverd worden en een beschrijving met hoe je de bloembolletjes moet planten.

Bedank iemand met een uniek cadeautje met naam

Andere populaire cadeautjes om iemand te bedanken zijn een conische mok met naam of een theeglas met naam. Ook deze producten kunnen worden bedrukt met een van onze mooie printjes. Kaarsen zijn heerlijk om aan te steken en altijd goed om te krijgen. Daarom bedrukken wij een maxinelichthouder met naam en schattig printje. Of een geurkaars die wordt bedrukt met een sticker.

Bloempotje bedrukken met bedrijfslogo

Het bloempotje kan ook worden bedrukt met eigen logo. Leuk als relatiegeschenk of om je medewerkers een hart onder de riem te steken. Voor meer informatie of een ander product die je met bedrijfslogo wilt laten bedrukken kun je contact opnemenen met onze accountmanagers. Telefonisch of via de mail naar bedrijven@simplycolors.nl

Producteigenschappen

  • Materiaal: keramiek
  • Geleverd met bloembolletjes
  • Incl. kaartje en beschrijving
  • Hoogte: 10 cm
  • Diameter bovenkant: 8,5 cm
  • Let op: potje heeft een gat in de onderkant. Daarom op schotel plaatsen