Bieropener bedrukken

Deze bieropener kan bedrukt worden met naam en daarom erg leuk als cadeau voor vaderdag of een verjaardag. Deze grappige bieropener is de vorm van een fles en is hierdoor een leuk en betaalbaar cadeautje voor een bierfliefhebber.

Bieropener met naam

Plop je bierflesje open met onze unieke bieropener. Deze bieropener is te bedrukken met naam en daarom een perfect cadeautje! Leuk voor vaderdag of voor een vriend of vriendin die wel van een lekker biertje houdt. Het leuke is dat deze flesopener ook de vorm heeft van een flesje. Daarnaast is het natuurlijk super handig dat de opener kan worden vastgemaakt aan je sleutelbos, want ook onderweg kan een flesopener erg handig zijn.

Flessenopener

De bieropener wordt bedrukt met een van onze leuke logo's en natuurlijk met naam. Het product is gemaakt van roestvrij staal. De flesopener heeft een afmeting van 14,1 x 3,9 cm en weegt ongeveer 45 gram. De opener wordt over de gehele vlakte bedrukt met print en naam. Ook de opdrukkleur kun je zelf bepalen, dus je kunt het product helemaal ontwerpen naar hoe jij deze het mooiste vindt! Kies een logo in de designtool hierboven en start met het ontwerpen van een super leuke bieropener met naam!

Producteigenschappen

  • Gemaakt van roestvrij staal
  • Afmeting: 14,1 x 3,9 cm
  • Gewicht: 45 gram