Bedrukte kinder t-shirts met naam

Bij simply colors kun je zeer eenvoudig en snel een t shirt met naam bedrukken voor alle leeftijden.
De baby shirts en kinder t shirts zijn verkrijgbaar van maat 50/56 t/m maat 122/128 en in 16 verschillende kleuren. De shirts zijn te bedrukken met een naam, leuke zelfbedachte tekst en/of met een van de honderden afbeelden.


T-shirt met de Efteling of Woezel en Pip?
Voor de liefhebbers zijn er ook afbeeldingen van de sprookjesboom van de Efteling en van Woezel en Pip. Ook kan je sinds kort kiezen voor Dikkie Dik of Hello Kitty! We hebben ook een voorbeelden pagina waar je inspiratie kan opdoen met de leukste voorbeelden die we afgelopen jaren hebben verzameld. Zo is “stoer ik word grote broer” of “geef me een kus ik word grote zus” populaire shirts.
Vind je een t-shirt alleen niet leuk dan kan je dit eventueel leuk combineren met een bedrukte joggingbroek of een lekker vest! De maten 50/56 t/m 74/80 zijn voorzien van knoopjes. Zodat het hoofdje er makkelijker door heen past. De maten vanaf 86/92 hebben dus geen knoopjes.
De t-shirts zijn gemaakt van 100% katoen en kunnen het beste gewassen worden op 40 graden en op kamer temperatuur laten drogen.