Bedrukken

Veel gestelde vragen

Hieronder vind je de meest gestelde vragen over bedrukken bij simply colors:

Waarom kan ik een capuchonsweater op de voorzijde maar met 1 regel tekst of een afbeelding bedrukken?
De ruimte tussen de hoofdingang en de zak op de voorzijde is beperkt. De achterzijde van de capuchonsweaters is wel te bedrukken met meerdere regels tekst of een afbeelding met tekst.

Bedrukkingsmogelijkheden
De vele producten van simply colors kun je laten bedrukken met een persoonlijke tekst, eventueel aangevuld met een afbeelding of naamlogo. Denk bijvoorbeeld aan de naam van je kind, een leuke kreet of een geheel zelf bedachte tekst. Je hebt hierbij keuze uit vele lettertypes en bedrukkingskleuren en kunt ook de tekstgrootte helemaal zelf bepalen. De bedrukking wordt door ons op professionele wijze op de producten aangebracht. Hierdoor dekken de kleuren ook op donkere en felgekleurde producten, behoudt de bedrukking zijn kleurechtheid en laat de bedrukking niet los, ook niet na meerdere wasbeurten.

Hoe werkt het?
Je kiest in de rode balk op de homepagina een product dat je wilt laten bedrukken. Je kiest eerst maat en productkleur. Vervolgens kies je de zijde(n) van het product die je bedrukt wilt hebben. Daarna ontwerp je je product door te kiezen voor een tekst en/of afbeelding, lettertype, tekstgrootte en bedrukkingskleur. De keuzes die je maakt worden direct weergegeven op een foto van het betreffende product. Super overzichtelijk dus!

LET OP: de volgende bedrukkingskleur / productkleur combinaties zijn in werkelijkheid minder contrasterend dan zichtbaar op de site: wit op wit, rood op rood, rood op roze en lichtblauw op aqua. Wij adviseren deze combinaties niet te kiezen. In de meeste gevallen wordt er op de site ook een waarschuwing gegeven als kleurencombinaties niet goed leesbaar zijn. Wij behouden ons het recht voor dat de waarschuwing mogelijk niet alle combinaties toont.

Bedrukkingskosten
De prijzen zoals op de site vermeld zijn inclusief 1 bedrukte zijde. Voor een extra zijde betaal je €6,95 extra. Voor strass betaal je een meerprijs van €2.50.