Ontwerp het leukste babypakje zelf!

Het ontwerpen van een babypakje biedt een unieke kans om iets echt speciaals en persoonlijks te creëren. Door te kiezen uit verschillende kleuren, het toevoegen van een naam, het selecteren van een leuke print of het gebruiken van een eigen afbeelding, kun je een babypakje maken dat net zo uniek is als de kleine drager ervan.

Babypakje bedrukt met naam

Dit comfortabele babypakje of boxpakje is perfect voor een pasgeboren baby. Doordat een babypakje ééndelig is zal het niet omhoog kruipen en zal er niets worden uitgetrokken tijdens het spelen of slapen. Onze babypakjes worden natuurlijk bedrukt met print en naam, wat het pakje leuk maakt voor overdag of voor de nacht. Op het boxpakje kun je een van onze schattige printjes laten bedrukken, zoals een stoer tijgertje, een hartje, een lief konijntje en nog veel meer. Natuurlijk kun je het babypakje ook gewoon laten bedrukken met een tekst.

Babypakje cadeau geven

Met dit babypakje kun je je kindje gemakkelijk aan- en uitkleden. Aan de onderkant van het pakje zitten knoopjes die open kunnen, zodat je je baby kunt verschonen zonder dat je meteen alle kleding uit hoeft te doen. Dit pakje is natuurlijk ook een super leuk cadeautje voor een geboorte. De beschikbare maten zijn 50/56 en 62/68. Kies in de designtool hierboven de kleur en maat en ontwerp een super schattig babypakje met naam! Ontdek hier de schattigste babykleding met naam.

Voeg een naam toe

Het personaliseren van het babypakje met de naam van de baby maakt het cadeau niet alleen uniek, maar ook enorm persoonlijk. Of je nu kiest voor een sierlijk lettertype of iets speelsers, de naam van de baby prominent op het pakje zorgt voor een liefdevolle touch die door ouders zeer gewaardeerd zal worden.

Producteigenschappen

  • 100% katoen
  • Verkrijgbaar in 2 maten
  • Met drukknoopjes van pijp tot pijp
  • Gemakkelijk aan en uit te trekken